2D Animatie

animatie

Een 2D animatiefilm of motion graphic is perfect voor het uitleggen van moeilijk te begrijpen problemen en services. Of gewoon om eens iets anders te laten zien! Een aantal korte animatiefilmpjes kunnen ook een hele goede toevoeging zijn voor jouw social media. 

Laat je inspireren door de voorbeelden en de reviews op deze pagina.

“Animatie is perfect voor moeilijk uitlegbare services of problemen. Het kan ook de goedkopere optie zijn t.o.v. een productiefilm.”

Ik specialiseer mij in het maken van motion graphics in 2D tot 2.5D. Dit zijn animaties waarbij ik grafische ontwerpen en illustraties laat bewegen. Deze combinatie resulteert in unieke videos die makkelijk toepasbaar zijn op jouw website of voor in een campagne!

De open dag app animatie | concapps

Voor Concapps mocht ik deze 2D animatie maken, wat voor mij een ontzettend leuke uitdaging was. Ze vroegen mij namelijk voor een zeer bijzondere stijl, een mix van foto, 2D animatie en isometrisch ontwerp. Het resultaat is een duidelijke video met een vibe die past bij toekomstige brugklassers.

“Super dat je altijd zo snel schakelt en een nieuwe versie kan leveren.” – Concapps

De Mogelijkheden

Basic animatie

premium animatie

Pro animatie

1 minuut basic vanaf
995

Exclusief BTW

Inclusief 1 revisie en voice-over, basic illustraties en muziek

 

Alle videos worden geleverd in 1080p met 30fps en wordt afgestemd op jouw wensen.

1 minuut premium vanaf
1.995

Exclusief BTW

Inclusief 1 revisieronde, voice-over, muziek, premium illustraties en een storyboard

De video kan worden geleverd tot 4K en wordt afgestemd op jouw wensen. Inclusief copywriting voor het schrijven van een script.

1 minuut pro vanaf
3.795

Exclusief BTW

Inclusief 1 revisieronde, voice-over, muziek, storyboard en hoogwaardige professionele illustraties en animatie

De video kan worden geleverd tot 4K en wordt afgestemd op jouw wensen. Inclusief copywriting voor het schrijven van een script.

Deze tarieven zijn een inschatting omdat elke opdracht heel erg anders is. De prijzen hierboven zijn meer om jou een indicatie te kunnen geven.

Voor meer informatie lees je de algemene voorwaarden.

gemeente rijswijk | pro animatie

Video afspelen

benefert | logo animatie

HMB | logo animatie

bkbo | logo animatie

BKBO WPG | basic uitleganimatie

Add wipes | premium animatie

UNIC Citylabs | premium animatie

lin videomarketing | premium animatie

Review | Benthe Bemelman pro Vlogmas intro

Benthe Bemelman

Instagram Strateeg

https://benthebemelman.com/

Voor Benthe’s YouTube kanaal mocht ik samen met Carolien van Carolien Illustrations dit gave intro maken.

“Fleur heeft – in samenwerking met Carolien – een geanimeerde intro voor mijn vlogmas-video’s gemaakt. Het was ontzettend fijn samenwerken: Fleur is supercreatief en had aan 1 voorbeeld genoeg inspiratie om zelf aan de slag te gaan om een geweldige video te maken! Ze luisterde goed naar mijn wensen en wist dat perfect te verwerken in het eindproduct. De communicatie was ook heel fijn en Fleur pakte het proces onwijs professioneel aan. Ik raad Fleur iedereen aan, ik kom ook zeker bij haar terug wanneer ik weer een animatie nodig heb.”

Review | premium animatie

“Fleur is echt een vakvrouw! Ze is ontzettend kundig en haar werk is prachtig. Wat ik als zeer prettig heb ervaren, is het feit dat Fleur echt luistert naar wat je wilt. Ze verdiept zich in het onderwerp zodat ze het zo realistisch mogelijk kan maken. Daarnaast is ze erg kritisch op haar eigen werk waardoor het eindresultaat nog prachtiger wordt. Ze denkt met je mee wat veranderd kan worden. Ik ben super blij met wat ze voor me heeft gemaakt en ik had nooit durven dromen dat het er zo uit zou komen te zien dat ik bedacht dat ik deze animatie wilde hebben. Mocht ik in de toekomst een vergelijkbare opdracht hebben dan benader ik haar zeker weer!”

Monika Damen

Eigenaar

schoonheidssalon

https://moeniewag.nl/

@MoenieWag

Via het videomarketingbureau waar ik voor werk, kregen wij deze review over onze diensten, over de animatie en over mijn voice-over werk!

“Wij hebben zelf helemaal geen ervaring met animatievideo. Voor ons was het best lastig om in te schatten hoe zoiets zou gaan gebeuren. Eigenlijk was het contact snel gelegd, we hebben kort uitgelegd wat ons product doet en hoe we dat graag verwoord willen hebben in een video. Nadat we twee gesprekken hadden gevoegd, hadden we heel snel een voorbeeld video die direct aansloot bij onze behoeften. Daar waren we eigenlijk goed door verrast. 

We wilden graag een Engelstalige en Nederlandstalige versie. We konden zelfs kiezen uit een UK of Amerikaanse versie. De taal die erin gebruikt werd en hoe het benoemd werd, was echt native speaker. Het klonk heel goed en sloot goed aan bij ons verhaal. Onze klanten en relaties die tot nu toe de film gezien hebben, vonden het erg verhelderend. Het geeft echt een goed beeld hoe ons product ingezet kan worden.”

Een mooiere review en klantenervaring kan bijna niet!

video Review | add wipes

Review | doublesense

Leendert Jan Zonneveld

Executive Partner DoubleSense

https://www.doublesense.nl/

“Fleur heeft voor ons PROXI project niet alleen de stickers, verpakking en de branding verzorgd, ook heeft ze voor ons een animatie gemaakt. Een animatie leek ons uitermate geschikt om ons product te adverteren op LinkedIn. En de resultaten waren geweldig! Ik zou haar aan iedereen aanraden, ook binnen de technische sector.”