Jouw Passieverhaal – Strictly Design

Jouw Passieverhaal

Jouw passieverhaal,
Jouw film, jouw intro

Als ondernemer weet je precies wat je wilt en hoe je er moet komen. Jij bent een ondernemer vol met passie. Je weet ook dat je mensen nog beter kan inspireren. Jij bent namelijk uniek, en je weet dat dat jou zover gebracht heeft. Jouw verleden en jouw verhaal is jouw drijfveer, en je zou graag willen dat anderen zien hoe ver jij bent gekomen en hoe je dat hebt gedaan.

Dit kan aan de hand van een film over jouw ondernemersreis, over jouw diensten, of een vlog intro met alle kleine hints die jou jou maken.

Vlog intro Amanda

Vlog intro benthe

“Fleur heeft – in samenwerking met Carolien [illustrator] – een geanimeerde intro voor mijn vlogmas-video’s gemaakt. Het was ontzettend fijn samenwerken: Fleur is supercreatief en had aan 1 voorbeeld genoeg inspiratie om zelf aan de slag te gaan om een geweldige video te maken! Ze luisterde goed naar mijn wensen en wist dat perfect te verwerken in het eindproduct. De communicatie was ook heel fijn en Fleur pakte het proces onwijs professioneel aan. Ik raad Fleur iedereen aan, ik kom ook zeker bij haar terug wanneer ik weer een animatie nodig heb.”

Benthe Bemelman

Aanvraagformulier

Meld je nu aan voor de dit geweldige traject! Je hoeft niet meteen te betalen, we gaan eerst lekker met elkaar in gesprek om te kijken of we een klik hebben :). 

Je krijgt een bericht terug binnen 48 uur. Als dit niet zo is, stuur even een mailtje naar info@strictlydesign.nl

Dankjewel voor het invullen!

Als je je voor een dienst hebt aangemeld ontvang je binnen 24 uur een persoonlijk bevestigingsmailtje van mij met alle info :)

Mocht je deze niet krijgen, stuur dan een mailtje naar info@strictlydesign.nl