Jouw Passieverhaal

Jouw passieverhaal,
Jouw film

Je weet precies wat je wilt en je weet hoe je er moet komen. Jij bent een ondernemer vol met passie. Jij wilt anderen helpen, en je weet precies hoe.

Je weet ook dat je mensen nog beter kan inspireren. Jij bent namelijk uniek, en je weet dat dat jou zover gebracht heeft. Jouw verleden en jouw verhaal is jouw drijfveer, en je zou graag willen dat anderen zien hoe ver jij bent gekomen en hoe je dat hebt gedaan. Daar kunnen anderen van leren.

De trailer van jouw leven. De trailer van jouw ondernemersverhaal.

Samen gieten wij dat in een prachtige animatie. De illustraties, muziek, sound-effects en het gehele vakmanschap maakt jouw dromen zichtbaar op beeld.

Nog nooit heb je jouw volgers zo kunnen inspireren, en omver kunnen blazen met jouw professionaliteit. Want jij bent hier om te blijven.

“Voor de échte passieondernemer”

Voor deze bijzondere dienst, heb ik een specifieke doelgroep in gedachten.

Je weet precies wat je wilt, en hoe je daar wilt komen. Je bent een zelfstandig ondernemer met grote dromen, die je op dit moment aan het waarmaken bent. Onzeker? Dat zijn wij allemaal wel eens. Maar jij bent 110% zeker van jouw kwaliteiten. Het geld stroomt bij jou binnen, en je wordt helemaal blij van het inspireren van anderen.

Jij weet hoe krachtig storytelling is, en gebruikt dan ook vaak Instagram stories – of je vlogt zelfs je dagelijks leven. Jij en ik zijn de perfecte match!

“Van jouw ondernemersverhaal naar een bioscoopwaardige film”

Animatie Review

“Fleur is echt een vakvrouw! Ze is ontzettend kundig en haar werk is prachtig. Wat ik als zeer prettig heb ervaren, is het feit dat Fleur echt luistert naar wat je wilt. Ze verdiept zich in het onderwerp zodat ze het zo realistisch mogelijk kan maken. Daarnaast is ze erg kritisch op haar eigen werk waardoor het eindresultaat nog prachtiger wordt. Ze denkt met je mee wat veranderd kan worden. Ik ben super blij met wat ze voor me heeft gemaakt en ik had nooit durven dromen dat het er zo uit zou komen te zien dat ik bedacht dat ik deze animatie wilde hebben. Mocht ik in de toekomst een vergelijkbare opdracht hebben dan benader ik haar zeker weer!”

Monika Damen – Moenie Wag

“Fleur heeft – in samenwerking met Carolien [illustrator] – een geanimeerde intro voor mijn vlogmas-video’s gemaakt. Het was ontzettend fijn samenwerken: Fleur is supercreatief en had aan 1 voorbeeld genoeg inspiratie om zelf aan de slag te gaan om een geweldige video te maken! Ze luisterde goed naar mijn wensen en wist dat perfect te verwerken in het eindproduct. De communicatie was ook heel fijn en Fleur pakte het proces onwijs professioneel aan. Ik raad Fleur iedereen aan, ik kom ook zeker bij haar terug wanneer ik weer een animatie nodig heb.”

Benthe Bemelman

wat krijg je tijdens dit traject?

✨ We duiken samen in jouw verhaal, en ik vertaal dit verhaal naar een storyboard

✨ Ik, of een illustrator uit mijn team maakt voor jou prachtige illustraties om jouw passieverhaal te vertellen

✨ Deze illustraties laat ik tot leven komen tot een animatie, met jouw input

✨ Ik voeg meeslepende muziek toe met sprankelende sound-effects. Een uniek zelfgeschreven nummer kan niet ontbreken. Ik kan je zelfs helpen met een voice-over ingesproken door jouzelf.

✨ Je krijgt een 15 seconden trailer, een video van ongeveer 5 minuten lang, en deze video wordt opgesplitst in 3 snippets die je kan delen op sociale media. De uiteindelijke video krijg je in landscape en verticaal formaat.

✨ Echt voor de passieondernemers én filmliefhebbers onder ons

Het traject kan tot 6 maanden duren of langer, afhankelijk van wat het project nodig heeft.

Fleur-29

And the Oscar goes to ...

“It’s all about you, It’s all about you, baby!”

Instagram, Snapchat, YouTube. We vertellen allemaal ons verhaal. Als mens zijn wij echte storytellers, en de ondernemers van nu weten dat transparantie en echte verhalen mensen direct aanspreken.

Mensen herkennen zich in jouw verhaal, of zien in jouw verhaal waarom jij hen zo goed kan helpen. Jij weet namelijk precies waar zij nu in het leven staan.

Instagram post na Instagram post en podcast na podcast vertel je jouw verhaal. Maar het komt nooit binnen op de inspirationele en emotionele manier dat je graag wilt. Jouw verhaal moet echt en authentiek overkomen.

… Vraag je eens af. Wat is jouw lievelingsfilm en waarom? Films vertellen op verhalen op een manier dat alles overstijgt. Mooie muziek, mooi beeld. Binnen de eerste minuut zit iedereen met volle verwachting toe te kijken hoe het verder loopt.

The power of film.

Het passieverhaal traject vanaf
3499

Exclusief BTW, in termijnen betalen is mogelijk

De film over jouw verhaal

Alle prijzen zijn exclusief BTW. Aanbod alleen bedoeld voor ondernemers.

Animatie voorbeeld

Hoe kan zo’n animatie eruit zien?

Er is nog geen passieverhaal afgemaakt omdat het een nieuwe dienst is, maar al mijn kwaliteiten en die van de geweldige illustrators in mijn team zie je in de video hieronder!

Aanvraagformulier

Meld je nu aan voor de dit geweldige traject! Je hoeft niet meteen te betalen, we gaan eerst lekker met elkaar in gesprek om te kijken of we een klik hebben :). 

Je krijgt een bericht terug binnen 48 uur. Als dit niet zo is, stuur even een mailtje naar info@strictlydesign.nl

Dankjewel voor jouw aanmelding!

Binnen 24 uur krijg jij een persoonlijk bevestigingsmailtje van mij met alle info :)

Mocht je deze niet krijgen, stuur dan een mailtje naar info@strictlydesign.nl