Jouw Passieverhaal

Jouw passieverhaal,
Jouw film, jouw intro

Als ondernemer weet je precies wat je wilt en hoe je er moet komen. Jij bent een ondernemer vol met passie. Je weet ook dat je mensen nog beter kan inspireren. Jij bent namelijk uniek, en je weet dat dat jou zover gebracht heeft. Jouw verleden en jouw verhaal is jouw drijfveer, en je zou graag willen dat anderen zien hoe ver jij bent gekomen en hoe je dat hebt gedaan.

Dit kan aan de hand van een film over jouw ondernemersreis, over jouw diensten, of een vlog intro met alle kleine hints die jou jou maken.

“Voor de échte passieondernemer”

Jou zichtbaar maken, dat is mijn doel als sociale media ondernemer. Jij kent de weg op Instagram en YouTube, en nu is het tijd om animatie in te zetten.

Bekijk mijn animatie showreel hieronder!

Vlog intro benthe

“Fleur heeft – in samenwerking met Carolien [illustrator] – een geanimeerde intro voor mijn vlogmas-video’s gemaakt. Het was ontzettend fijn samenwerken: Fleur is supercreatief en had aan 1 voorbeeld genoeg inspiratie om zelf aan de slag te gaan om een geweldige video te maken! Ze luisterde goed naar mijn wensen en wist dat perfect te verwerken in het eindproduct. De communicatie was ook heel fijn en Fleur pakte het proces onwijs professioneel aan. Ik raad Fleur iedereen aan, ik kom ook zeker bij haar terug wanneer ik weer een animatie nodig heb.”

Benthe Bemelman

Vlog intro Amanda

And the Oscar goes to ...

“It’s all about you, It’s all about you, baby!”

Instagram, Snapchat, YouTube. We vertellen allemaal ons verhaal. Als mens zijn wij echte storytellers, en de ondernemers van nu weten dat transparantie en echte verhalen mensen direct aanspreken.

Mensen herkennen zich in jouw verhaal, of zien in jouw verhaal waarom jij hen zo goed kan helpen. Jij weet namelijk precies waar zij nu in het leven staan.

Instagram post na Instagram post en podcast na podcast vertel je jouw verhaal. Maar het komt nooit binnen op de inspirationele en emotionele manier dat je graag wilt. Jouw verhaal moet echt en authentiek overkomen.

… Vraag je eens af. Wat is jouw lievelingsfilm en waarom? Films vertellen op verhalen op een manier dat alles overstijgt. Mooie muziek, mooi beeld. Binnen de eerste minuut zit iedereen met volle verwachting toe te kijken hoe het verder loopt.

The power of film.

Aanvraagformulier

Meld je nu aan voor de dit geweldige traject! Je hoeft niet meteen te betalen, we gaan eerst lekker met elkaar in gesprek om te kijken of we een klik hebben :). 

Je krijgt een bericht terug binnen 48 uur. Als dit niet zo is, stuur even een mailtje naar info@strictlydesign.nl

Dankjewel voor het invullen!

Als je je voor een dienst hebt aangemeld ontvang je binnen 24 uur een persoonlijk bevestigingsmailtje van mij met alle info :)

Mocht je deze niet krijgen, stuur dan een mailtje naar info@strictlydesign.nl