Leeromgeving

leeromgeving

Ik zet mij in op sociale media aan de hand van consistente content en video! Video wordt door de pioneers op sociale media omschreven als de trend die in de toekomst alleen nog maar belangrijker wordt. Maar wat als je graag zichtbaarheid wilt bereiken maar je bent bang voor video? Bekijk een paar van de trainingsvideos hieronder om meer te leren over mijn mindset.

Waarom animatievideo?

mijn (vrolijke) mindset

mijn business model

jouw bedrijf kick-starten op sociale media

wat niet te doen met hashtags op instagram

Mindset?

Ik geloof in empatisch en manifesterend ondernemen. Dat betekent in het kort dat ik geef om mijn klanten, en dat ik met mijn eigen positieve mindset mijn doelen behaal. Maar dat lukt mij ook niet altijd.

Psychologisch gezien gaat er heel veel om in ons hoofd. Sociale media is de perfecte plek om je eigen bedrijf te kick-starten, maar het kan ook een enge plek zijn. Been there done that. Ik wilde al jaren geleden beginnen aan sociale media. Ik wilde posten op YouTube en compleet mezelf zijn. Maar dat durfde ik niet. Ik maakte heel veel content, maar dat hield ik allemaal voor mezelf. Ik maakte heel veel blog posts, foto’s, filmpjes en prachtig gephotoshopte afbeeldingen. Maar ik durfde er nooit mee naar buiten te komen.

Totdat ik klaar was met studeren en besloot ondernemer te zijn. Toen maakte ik een switch – niet meer bang zijn voor de meningen van anderen en zichtbaar zijn op jouw manier! Wil je weten hoe ik dat gedaan heb? Check de videos hierboven of schrijf je in voor mijn email lijst om meer te weten te komen over toekomstige online trainingen. Nooit meer bang zijn voor zichtbaarheid! Je bedrijf kick-starten op een awesome gratis manier zoals op sociale media kan gewoon en dat moet je ook zeker doen.