Mijn netwerk

MIJN NETWERK

Toch niet gevonden wat je zocht? Ik ken heel veel andere creativelingen, dus stuur me sowieso een berichtje! Videografen tot fotografen, andere animators en video marketing strategen.

Ik werk nauw samen met andere ondernemers. Mocht er eens voorkomen dat ik niet compleet kan leveren wat jij graag zou willen, ken ik genoeg andere ondernemers en experts om daarbij te helpen! Je kan dus altijd bij me terecht voor advies. 

De mensen die hieronder staan zijn niet alleen mijn vrienden, mijn idolen en mijn partners. Deze jonge mensen zijn stuk voor stuk pionier in hun vakgebied.

Tom voermans | film maker

Een filmstijl geïnspireerd door de Amerikaanse cinematografie. Nu op de Nederlandse markt.

Als je iemand zoekt voor hoogwaardige professionele video die het net even anders doet dan de gelikte  overgeproduceerde Nederlandse video, dan zoek je Tom. Zijn portfolio spreekt volledig voor zichzelf. Naast zijn diensten is hij gewoon een ontzettend aardige man met heel veel oog voor detail. Samenwerken met hem kan gewoon niet beter. Oh, en hij doet alles zelf – van het filmen en regisseren tot het editen 😱.

https://www.rangermediaproductions.com/

@tom.rangermedia

felicia lin | videomarketing expert

Videomarketing, Video Coaching & Consultancy.

Ik leer elke dag van deze powervrouw. Van full-time reisvlogger naar full-time videomarketing expert, Felicia brengt een eerlijke kijk op jouw videostrategie. Niet alleen bied ze jou een verbeterde strategie aan, ook geeft ze tips in alle details van video. Hoe stel jij je op in video? Waarom moet je video inzetten? Hoe pitch jij jezelf in 1-minuut? Haar videotrainingen zijn ongekend, en zij transformeert business na business. Als je iets wilt weten over de strategische inzet van video: dan moet je bij haar zijn. Een geweldig resultaat behalen met , dat is haar specialiteit.

https://www.felicialin.nl/

 

@felicialin.nl

Anna Everts | seo, marketing en website

Freelance copywriter, online marketeer, SEO en website optimalisatie.. You name it.

Zeg jij SEO? Dan zeg ik Anna. Anna is ongekend in het oplossen van allerlei problemen als het aankomt op website, copywriting, online marketing en opvallen. Heb jij ook last van niet opvallen binnen Google? Loop jij vast met het maken van jouw website? Call her. Voordat je het weet is het alweer opgelost. De term marketing magiër? Ik zou haar ook niet anders kunnen omschrijven eigenlijk… Toch liever zelf aan de slag? Met haar marketing scans geeft zij jou het advies dat jij nodig had om door te zetten. Een en al top. Een echter onderneemster en doorzetter.

https://annaeverts.nl/

@anna.everts

wil jij hier ook graag tussenstaan? Stuur mij een mailtje