Grafisch Ontwerp – Strictly Design

Grafisch Ontwerp

ontwerp

grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp maak ik alleen voor selecte bedrijven op aanvraag. Met plezier werk ik voor deze bedrijven aan logo’s, posters, stickers en ander ontwerp. Ik zet mij in voor een unieke en persoonlijke look, zodat jouw branding echt voor jouw bedrijf staat. Het liefst ga ik de uitdaging aan om iets compleet nieuws te creëren.

ontwerp Video Review | Felicia Lin

“Het zijn zeer mooie ontwerpen die geheel bij mij passen als persoon, ondernemer en ook bij de bedrijfsvisies.”

Fleur heeft een enorme talent voor het opmaken van grafische ontwerpen. Door de mooie creaties die ik op haar social media voorbij zag komen, vroeg ik aan Fleur of ze voor mij twee bedrijfslogo’s kon creëren. De resultaten waren boven verwachting! Ze kwam met ontwerpen aan waar ik zelf nog nooit aan had gedacht, het zijn zeer mooie ontwerpen die geheel bij mij passen als persoon, ondernemer en ook bij de bedrijfsvisies. De twee bedrijven focussen zich op een geheel andere doelgroep en vervullen een geheel andere behoefte, toch was er een wens om iets terug te laten komen in beide logo’s. De gehele branding voor beide logo’s is geheel anders wat de opdracht best uitdagend maakt. Toch wist Fleur ervoor te zorgen dat één element terugkwam in beide logo’s – een play button! Fleur heeft ook met mij meegedacht voor visitekaartjes. Fleur zet zich in om het beste van het beste te leveren en dat je zal je terug zien. Als je enkel je ideeën goed uitlegt zal Fleur je boven verwachting verassen met unieke en authentieke ontwerpen die geheel bij jou en jouw bedrijf passen!