Over Mij – Strictly Design

Over Mij

Dit ben ik!

Hi! Ik ben Fleur de Koning, 25 jaar oud en ik woon in Noord-Brabant, vlakbij Eindhoven, samen met mijn vriend en mijn hondje. Ik heb overal en nergens gewoond, van Den Haag tot Drenthe, van het strand tot Breda en ook 3 jaar lang op 4 verschillende plekken in Eindhoven als student!

Ik heb Industrial Design gestudeerd aan de Technische Universiteit Eindhoven en begin 2020 ben ik daar als BSc afgestudeerd. Sinds begin 2019 werk ik als creatief vormgever en ontwerper, en sinds begin 2020 heb ik mijn eigen zaak! Dit werd vooral spannend toen de coronacrisis om de hoek kwam kijken. Zelfs in deze periode heb ik mijn bedrijf kunnen kick-starten tot een volwaardig lopend bedrijf. De reviews liegen er niet om! Ik heb deze vooruitgang vooral te danken aan mijn presence op sociale media, met name in het begin op Instagram. Nu komen mijn klanten binnen via LinkedIn, Facebook, Instagram en mijn netwerk.

Begin 2022 heb ik besloten om Strictly Design op te splitsen naar twee bedrijven. Strictly Design focust zich nu alleen op sociale media en het nieuwe bedrijf Strictly Animation Studio focust zich op de grote animatie producties.

Als content creator hou ik ervan om de allermooiste, grappigste en meest prikkelende verhalen te vertellen. Bij mij draait het om de persoonlijke connectie. Veel bedrijven missen nog hoe ze in de moderne wereld deze connectie aan kunnen gaan met potentiële klanten. Hoe creëer je een groot organisch bereik, en hoe zet je dit bereik in voor advertising? Hoe spreek je cold leads, warm leads en hot leads aan? Hoe retarget je bestaande klanten en maak je van deze kopers fans? Ik weet precies welke content het beste werkt op Instagram, LinkedIn en TikTok. En omdat ik niet bang ben om te praten voor de camera, zul je me in vlogs en video’s vaak voorbij zien komen.

Ik geef heel veel om mijn klanten. Meestal, als de klant echt bij mij past, groeit er eerder een vriendschapsband dan een professionele relatie. Ik geef namelijk heel erg om mijn klanten en hun verhaal. En dat probeer ik ook over te laten komen in mijn werk.

Ik vind het altijd heel erg leuk om te kletsen met jullie, dus schroom nooit om mij een berichtje te sturen.