Samenwerken – Strictly Design

Samenwerken

Samenwerken

Hoi! Wat tof dat je meer wilt weten over een samenwerking voor sociale media. Hieronder kan je precies vinden wat ik aanbied in het 4-wekentraject.

Wil je meer weten over mij? Volg mij dan hier op Instagram.

Hier kan je mij ook vinden:

4 weken sociale media pilot

Waarom wil ik beginnen met een pilot van 149 euro excl. BTW? Als gevestigde 2D animator en GIFjes-maker ben ik elke dag aanwezig op sociale media. Dit werk vind ik ontzettend leuk om te doen, maar ik zoek een toffe lokale toevoeging waarin ik mijn passie voor sociale media kwijt kan. Na het opleveren van GIFjes en animatie zit het er tussen mij en de klant namelijk op. Het lijkt me juist tof om langdurig samen te werken aan het opbouwen van een community en het organisch werven van meer klanten en connecties.

Week 1: sociale media strategiebespreking van 1 uur. Wat is er al en wat kan beter? Voorbereiding: maken van (product)foto’s voor posts in 30 minuten. Hier komen maximaal 5 foto’s uit.

Week 2: 1 post met tekst & 2 dagen stories & 1 (vlog)video van maximaal 30 seconden. Daarnaast reageer ik op comments en reageer ik op andere relevante profielen.

Week 3: 1 post met tekst & 2 dagen stories & 1 (vlog)video van maximaal 30 seconden. Daarnaast reageer ik op comments en reageer ik op andere relevante profielen.

Week 4: In ons laatste gesprek bespreken we in 1 uur de resultaten & analyse en deel ik een aantal Facebook & LinkedIn adverteer tips. Gaan we samen verder? 

T.w.v. 480 euro excl. BTW.

4 weken pilot
149

Excl. BTW. T.w.v. 480 euro.

In totaal ongeveer 16 uur aan werk.

wat kan ik allemaal?

Op het gebied van sociale media heb ik 3 jaar full-time ervaring in:

Advertenties. Natuurlijk een belangrijk onderwerp als het aankomt op verkopen op sociale media. Hoe target je een nieuw, maar wel lokaal publiek? Hoe vind je jouw huidige klantenkring en target je de mensen die al eens op jouw website zijn geweest?

De juiste call to actions & marketing funnel.  Hoe zorg je er daadwerkelijk voor dat klanten bij je gaan kop en of zich ergens voor inschrijven? Welke stappen komen daarbij kijken in de marketingfunnel?

Doortrekken van jouw branding. Jouw merk is jouw passie. Jouw bedrijf heeft een bepaalde uitstraling. Ik weet precies hoe je die uitstraling doortrekt in je posts en in je video’s. Zo ben je herkenbaarder en blijf je langer hangen in de gedachten van je potentiële klanten. Wie is jouw doelgroep en hoe spreek je die aan?

Klantenbinding. Veel bedrijven vergeten deze stap. Je bestaande klanten mogen natuurlijk beloond worden.

Strategisch vloggen voor meer klantenbinding. Ik vlog om de twee dagen in stories op Instagram. Daar deel ik mijn ondernemersreis.

Het opbouwen van een community. Het belang van toegewijde volgers en (potentiële klanten) is groot voor bedrijven. Ik weet precies hoe je een community kan creëren aan de hand van de juiste posts, vlogs, video’s, teksten, reacties en foto’s. Hier komt ook een stukje reageren op andermans content bij kijken.

Transparant en benaderbaar overkomen op sociale media. Tegenwoordig wordt er verwacht, vooral door de jongere generatie, dat bedrijven open zijn over hun bedrijfsprocessen. Behind the scenes materiaal is juist gewenst en zorgt voor de juiste prikkels bij de kijker. Wie werkt er allemaal bij het bedrijf? Laat jullie gezichten zien!

Het opzetten van een podcast. Hier kan je mijn ondernemerspodcast beluisteren: JaneFleur. Hier vind je de sociale media van deze podcast.

En nog veel meer!

Kan iedereen zich aanmelden?

Ik heb natuurlijk geen plek voor alle toffe bedrijven. Voor de pilot gelden twee voorwaarden:

  • We hebben samen een goede klik en begrijpen elkaar. Dit bepaal ik aan de hand van een kennismakingsgesprek.
  • Er is vanuit jou een motivatie om na de pilot betaald met mij door te gaan.

Aan de hand van deze gesprekken kies ik maximaal 2 bedrijven voor deze samenwerking.

Doorgaand traject

Gaan we samen verder aan de slag na de pilot? Dan geldt een uurtarief van 30 euro excl. BTW met een minimum van 4 uur per week (480 euro excl. BTW per maand). Voor 4 uur per week kan je ongeveer deze wekelijkse taken verwachten: 1 post met tekst & 2 dagen stories & 1 (vlog)video van maximaal 30 seconden. Daarnaast reageer ik op comments en reageer ik op andere relevante profielen. Daarnaast is er elke maand tijd voor een uur strategiebespreking en Facebook advertentietips. Als je met mij 8 uur per week gaat samenwerken, zal ik zelf de advertenties onder handen nemen en kan er per week meer content worden gemaakt met extra’s zoals ondertiteling. Bij 8 uur per week hebben we ook elke maand een 1 uur strategiebespreking en reflectie, en kan ik elke maand 5 foto’s komen maken.

Laten we beginnen!

Je kan je hieronder aanmelden voor een kennismakingsgesprek. Nadat ik jou heb gemaild plannen we deze in. Zo makkelijk is het!

Dankjewel voor jouw aanmelding!

Je ontvangt snel een bevestigingsmail met alle info :)

Mocht je deze niet krijgen, stuur dan een mailtje naar info@strictlydesign.nl