Vlog Intro – Strictly Design

Vlog Intro

Vlog Intro

Je kent het wel: als sociale media ondernemer begin je een podcast, je begint met vloggen of je zet af en toe een video online op Instagram of Facebook.

Niet gek dat je dan denkt: ik wil een professioneel intro!

En met animatie kan je natuurlijk alles laten maken wat je maar wilt. De mogelijkheden zijn eindeloos. Laat je inspireren door de voorbeelden hieronder.

“Ik heb een vlog intro nodig!”

I got you! 😍

Vlog intro’s maken vind ik een van de allerleukste opdrachten. Waarom? Ik duik helemaal in jouw branding en jouw vibe, en daaruit rolt een prachtig en uniek animatie intro. Vaak teken ik of een andere illustrator jou na in dit soort intro’s. Alles is mogelijk!

Ik heb ervaring met het maken van vlogmas intro’s, vlog intro’s, logo animaties en nog veel meer. Bekijk het voorbeeld hiernaast voor een kerstelijk intro dat ik maakte met Carolien Illustrations voor Benthe‘s vlogmas in 2020 en 2021!

Vlog Intro Reviews

“Fleur is echt een vakvrouw! Ze is ontzettend kundig en haar werk is prachtig. Wat ik als zeer prettig heb ervaren, is het feit dat Fleur echt luistert naar wat je wilt. Ze verdiept zich in het onderwerp zodat ze het zo realistisch mogelijk kan maken. Daarnaast is ze erg kritisch op haar eigen werk waardoor het eindresultaat nog prachtiger wordt. Ze denkt met je mee wat veranderd kan worden. Ik ben super blij met wat ze voor me heeft gemaakt en ik had nooit durven dromen dat het er zo uit zou komen te zien dat ik bedacht dat ik deze animatie wilde hebben. Mocht ik in de toekomst een vergelijkbare opdracht hebben dan benader ik haar zeker weer!”

Monika Damen – Moenie Wag

“Fleur heeft – in samenwerking met Carolien [illustrator] – een geanimeerde intro voor mijn vlogmas-video’s gemaakt. Het was ontzettend fijn samenwerken: Fleur is supercreatief en had aan 1 voorbeeld genoeg inspiratie om zelf aan de slag te gaan om een geweldige video te maken! Ze luisterde goed naar mijn wensen en wist dat perfect te verwerken in het eindproduct. De communicatie was ook heel fijn en Fleur pakte het proces onwijs professioneel aan. Ik raad Fleur iedereen aan, ik kom ook zeker bij haar terug wanneer ik weer een animatie nodig heb.”

Benthe Bemelman

wat krijg je tijdens dit traject?

✨ We duiken samen in jouw verhaal, en ik vertaal dit verhaal naar een storyboard

✨ Ik, of een illustrator uit mijn team maakt voor jou prachtige illustraties om jouw passieverhaal te vertellen

✨ Deze illustraties laat ik tot leven komen tot een animatie, met jouw input

✨ Ik voeg meeslepende muziek toe met sprankelende sound-effects. Een uniek zelfgeschreven nummer kan niet ontbreken. Ik kan je zelfs helpen met een voice-over ingesproken door jouzelf.

✨ Je krijgt een 15 seconden trailer, een video van ongeveer 5 minuten lang, en deze video wordt opgesplitst in 3 snippets die je kan delen op sociale media. De uiteindelijke video krijg je in landscape en verticaal formaat.

✨ Echt voor de passieondernemers én filmliefhebbers onder ons

Het traject kan tot 6 maanden duren of langer, afhankelijk van wat het project nodig heeft.

Fleur-29

Kom tot leven

“It’s all about you, It’s all about you, baby!”

Instagram, Snapchat, YouTube. We vertellen allemaal ons verhaal. Als mens zijn wij echte storytellers, en de ondernemers van nu weten dat transparantie en echte verhalen mensen direct aanspreken.

Mensen herkennen zich in jouw verhaal, of zien in jouw verhaal waarom jij hen zo goed kan helpen. Jij weet namelijk precies waar zij nu in het leven staan.

Instagram post na Instagram post en podcast na podcast vertel je jouw verhaal. Maar het komt nooit binnen op de inspirationele en emotionele manier dat je graag wilt. Jouw verhaal moet echt en authentiek overkomen.

… Vraag je eens af. Wat is jouw lievelingsfilm en waarom? Films vertellen op verhalen op een manier dat alles overstijgt. Mooie muziek, mooi beeld. Binnen de eerste minuut zit iedereen met volle verwachting toe te kijken hoe het verder loopt.

The power of film.

Het passieverhaal traject vanaf
3499

Exclusief BTW, in termijnen betalen is mogelijk

De film over jouw verhaal

Alle prijzen zijn exclusief BTW. Aanbod alleen bedoeld voor ondernemers.

Animatie voorbeeld

Hoe kan zo’n animatie eruit zien?

Er is nog geen passieverhaal afgemaakt omdat het een nieuwe dienst is, maar al mijn kwaliteiten en die van de geweldige illustrators in mijn team zie je in de video hieronder!

Aanvraagformulier

Meld je nu aan voor de dit geweldige traject! Je hoeft niet meteen te betalen, we gaan eerst lekker met elkaar in gesprek om te kijken of we een klik hebben :). 

Je krijgt een bericht terug binnen 48 uur. Als dit niet zo is, stuur even een mailtje naar info@strictlydesign.nl

Dankjewel voor het invullen!

Als je je voor een dienst hebt aangemeld ontvang je binnen 24 uur een persoonlijk bevestigingsmailtje van mij met alle info :)

Mocht je deze niet krijgen, stuur dan een mailtje naar info@strictlydesign.nl