GIFjes shoot voorwaarden

Voorwaarden GIFjes shoots

Dit zijn de voorwaarden voor de GIFjes Shoots in 2023.

Samenvatting van de werkzaamheden:
– Je krijgt 5 persoonlijke GIFjes die op locatie worden opgenomen tijdens jouw gekozen half uur tijdslot.
– Alle GIFjes zijn zonder revisieronde.
– Ik lever deze GIFjes met een transparante
achtergrond volgens de Giphy standaarden.
– Binnen 2 weken na de shoot deel ik een voor-
selectie van de GIFjes in .mp4 formaat. Je kan zelf kiezen welke 5 GIFjes je wilt. Nadat je jouw keuze aan mij laat weten, worden de GIFjes afgewerkt geleverd als .GIF’s binnen 30 werkdagen.
– Ik werk samen met externe freelancers om de GIFjes te verwerken. Zij gaan akkoord met de geheimhouding van gevoelige informatie en bestanden, mijn privacyverklaring en algemene voorwaarden.
– Aan het einde van de opdracht ontvang je alle informatie over hoe de GIFjes kunnen worden geupload naar Giphy (Instagram stories), WhatsApp en nog meer kanalen.
– Overwerk of extra aanvragen worden via de mail besproken en worden apart gefactureerd.

Goed om te weten: Kleine groene accenten kunnen aanwezig blijven na het editen en kleine imperfecties zijn normaal, vooral bij snel bewegende GIFjes. Wij verwerken de GIFjes zo zodat dat verder niet opvalt wanneer deze in het klein wordt afgespeeld op Instagram stories. Dat is wel zo fijn.

Belangrijkste punten!
– Graag stipt aanwezig zijn, het liefst sta je al 10 minuten voor jouw tijdslot naar me te zwaaien :). Als je meer dan 15 minuten te laat bent kan ik je niet meer verzekeren dat we alle 5 GIFjes kunnen opnemen.
– Houd rekening met het feit dat alle shoots wat kunnen uitlopen.
– Draag geen groen naar de shoot! Dan word je straks onzichtbaar voor het groene doek. Dit geldt natuurlijk ook voor props die je meeneemt.
– Props mag je meenemen, maar niks dat lastig op te ruimen is zoals confetti.

Annuleringsregels
-Mocht de shoot niet doorgaan (vanwege bijv. Corona of weersomstandigheden), en ik weet dit uiterlijk 14 dagen vóór aanvang van de shoot, dan krijgt iedereen 100% van diens geld terug.
-Mocht het bedrijf dat de ruimte verhuurt opzeggen (bijv. vanwege Corona) of mocht ik ziek zijn binnen de periode van 14 dagen voor de shoot, dan mag je: kosteloos meedoen op een door mij gekozen nieuwe dag en tijd of je krijgt 50% van je geld terug.
-Mocht je niet komen opdagen op de dag van de shoot op jouw tijdslot, dan krijg je helaas geen geld terug.
-Ben je meer dan 15 minuten te laat voor jouw shoot? Dan kan ik geen GIFjes garanderen. Je krijgt geen geld terug.
-Wil je jouw tijdslot afzeggen / kan je helaas niet komen? Je krijgt niet je geld terug, maar je kan bijvoorbeeld wel regelen dat iemand anders in jouw plaats komt. Alleen als ik vervanging vind voor jouw tijdslot krijg je jouw geld terug.
-Wanneer je geld terug krijgt gebeurt dit binnen 7 dagen.
-Mocht de locatie, tijd of datum veranderen van de shoot vanwege omstandigheden, dan laat ik dat aan jou weten. Kan je vanwege de wijzigingen niet meer? Dan mag je kosteloos meedoen op een nieuwe door mij gekozen dag en tijd. Als je zelf niet meer kan, krijg je alleen geld terug wanneer ik vervanging vind voor jouw tijdslot.

Huisregels locaties
-Je mag geen confetti of soortgelijk materiaal meenemen dat moeilijk op te ruimen is.
-Helaas mag je ook geen dieren meenemen.
-Kom je met meer mensen? Laat het even weten van tevoren!

Auteursrecht
De bronbestanden blijven eigendom van mij (zie de algemene voorwaarden) en van eventuele gelicentieerde afbeeldingen en muziek krijg jij de licentieregels. Jij zorgt ervoor dat de beelden, informatie en audio die je aan mij levert jouw eigendom zijn. Ik ben niet aansprakelijk over de inhoud van het ontwerp wanneer deze aan jou geleverd is.

Giphy Aansprakelijkheid
Ik zal de GIFjes maken volgens de standaarden en regels van Giphy. Vanaf het moment dat ik de .GIF’s lever, eindigen mijn verplichtingen. Ik ben niet aansprakelijk voor hoe lang het goedkeuringsproces bij Giphy duurt, en of jouw account wel of niet wordt goedgekeurd. Ik ben ook niet aansprakelijk voor hoever Giphy de GIFjes verlaagt in kwaliteit.

Algemene Voorwaarden
De algemene voorwaarden van Strictly Design zijn op deze werkzaamheden en offerte van toepassing. Ik verzoek jou de algemene voorwaarden van Strictly Design goed door te lezen, deze kun je vinden in de andere bijlage van de aan jouw verstuurde e-mail of via deze link www.strictlydesign.nl/algemene-voorwaarden.

Je accepteert deze voorwaarden en geeft aan deze volledig gelezen te hebben wanneer je op de betaallink drukt en de shoot betaalt.

Social media
Na het online komen en goedkeuren van de GIFjes door Giphy mag Strictly Design deze GIFjes delen als portfolio materiaal op de Strictly Design website en social media kanalen met telkens een verwijzing of tag naar jou en jouw bedrijf.

Kostenopbouw
Een GIFjes shoot op locatie voor 5 persoonlijke GIFjes is 275 euro excl. BTW, tenzij anders aangegeven.

Met het betalen via de betaallink in de mail ga je akkoord met alle besproken onderdelen in dit document en de algemene voorwaarden van Strictly Design. Je gaat akkoord met de annuleringsregels. Je gaat akkoord dat wanneer je niet betaalt, jouw reservering ook geen stand houdt. Ik mag het tijdslot dan aan anderen geven. Betalingen moeten uiterlijk binnen 48 uur na het versturen van de betaallink binnen zijn. Anders vervalt je reservering.

Vragen?
Heb je een dringende vraag of is er op de dag zelf iets aan de hand? Bel mij of app mij naar +31499226005.

Foto- en filmmateriaal tijdens de shoots
Tijdens de shoot zal er waarschijnlijk een fotograaf en videograaf aanwezig zijn om materiaal op te nemen voor marketingdoeleinden. Met het akkoord gaan op deze voorwaarden ga je akkoord met het feit dat je gefotografeert of gefilmd kan worden en dat ik dit materiaal daarna overal mag gebruiken. Tijdens de shoot kan je aangeven wanneer je dit liever niet wilt.