marketingstrategie

Als marketingstrateeg heb ik mogen leren van dé experts in het vak zoals de voormalige account manager en marketingstrateeg van Xbox, de voormalige managing director van KPN en een van de partners van een van de meest toonaangevende marktonderzoekbureaus in Nederland. Alles wat ik via hen heb geleerd en zelf aan kennis heb opgedaan binnen mijn werk als contentstrateeg bij tientallen bedrijven bundel ik in een impactvolle marketingstrategieaanpak.

Samen pakken we jouw marketingblokkades aan en gaan we werken aan converterende strategieën die jouw doelen wél behalen.

sbk opleidingen

Voor SBK opleidingen heb ik binnen 12 uur samen met het interne team een fundering gelegd voor hun nieuwe marketingstrategie. Het was tijd om op nieuwe manieren nieuwe leads binnen te halen.

Braive

5 maanden lang heb ik intensief gewerkt aan verschillende marketingwerkzaamheden voor Braive zoals sociale media strategie, doelgroeponderzoek, het ontwikkelen van een DOOH campagne die op alle stations door Nederland te zien is en het vergroten van de naamsbekendheid van Braive plus het ontwikkelen van een hechte community.

morethannice

Voor deze innovatieve crush-check zijn we op dit moment een lanceringvooronderzoek aan het uitvoeren. Dit bestaat uit doelgroeponderzoek en het opstellen van een lanceringstrategie. Vanaf mei gaat de grote lancering van start!

Jouw social marketing agency

Neem contact op!

Hoi! Fleur hier, de vrouw achter het stuur van Strictly. Stuur me een mailtje naar info@strictlydesign.nl, vul het formulier hiernaast in of stuur een appje – dan reageer ik het snelst!

info@strictlydesign.nl

Stuur een WhatsAppje: +31 499 226 005

KVK 77730496

BTW NL003228994B36