Sociale media

sociale media

Beetje jammer wanneer jouw sociale media geen impact maakt. De algoritmes veranderen met de week en wat zorgt er nou voor dat een video wel of niet veel views krijgt? Moet je uberhaupt op TikTok posten? Hoe zit het met het uitrollen van een LinkedIn-strategie voor al je medewerkers? Wij hebben de antwoorden op al jouw vragen. Samen tillen we jouw sociale media naar een hoger niveau.

yanga sportswater

Voor Yanga Sportswater ontwikkelen we strategische (video)content voor TikTok en Instagram inclusief carrousels, stories, thumbnails, visueel ontwerp, community management, video’s specifiek gericht op respectievelijk Instagram en TikTok inclusief videodraaidagen mét acteurs, video editing, 4-wekelijkse statistiekenonderzoek en 4-wekelijks trendonerzoek. Álles om te groeien. Yanga ontvangt net als onze andere klanten ook elke 4-weken een professionele beeldbank aan foto’s.

Royal cargo bikes

Voor Royal Cargo Bikes creëren we een big bang voor de lancering van hun producten op de Nederlandse markt. Dit doen we met SEO-blogs, Google Analytics conversietracking en sociale media strategie. Binnen de eerste 5 weken bereikten we al bijna 100,000 onbetaalde(!) weergaven. We behaalden 7.686 gemiddelde impressies per video met een account dat vanaf 0 begon. Bij deze samenwerking perfectioneren we de conversie tussen sociale media, de website en de aankopen van de klant.

djjemoeder

Voor DJ Je Moeder ontwikkelde ik een sociale media strategie en maakten we aan de hand van trendonderzoek 13 video’s die in totaal 289.132 impressies behaalden en 22.240 gemiddelde views per video. Volledig organisch!

Ontmoet het team

In je eentje kom je ver, samen kom je verder.

fleur

Marketingstrateeg & regisseur

Elise

Sociale media manager,
videograaf & editor

bo

Productieassistent & fotograaf

Celina

Grafisch ontwerper

Maud

Advertentie en conversie expert

Lieke

Sr. TikTok expert

Iris

2D-animator

vraag pakketten aan

Op het moment is het erg druk, daarom kan je mijn pakketten nu niet online vinden. Toch interesse en zou je mijn gehele trackrecord willen inzien?
Verstuur dan het formulier hieronder en ik kom zo snel mogelijk met je in contact.