Masterclasses

Masterclasses

Hier vind je alles over de Empatisch Ondernemen Workshops en mijn Animatie Masterclass!

Online animatie masterclass

Ben jij een illustrator, of maak je graag mooie dingen op je computer? Laat ze bewegen! In mijn animatie masterclass leer je als complete beginner alle basics om zelf aan de slag te gaan met After Effects. Je gaat zelf 3 animaties maken tijdens mijn 1,5 uur masterclass. Deze masterclass is niet live, je krijgt de video en het materiaal opgestuurd. Je leert onder andere:

✨ Illustreren binnen After Effects en het animeren van Illustrator files

✨ Alle basics om zelf aan de slag te kunnen met jouw illustraties of logo

✨ Het exporteren van de animaties naar video & GIFjes

empathisch ondernemen retraite

Als ondernemer heb ik een duidelijke visie over het ondernemerschap. Ik geloof in het succes van langdurige klantenrelaties die worden opgebouwd op een menselijke en empathische manier. Dat betekent natuurlijk niet dat je niet je grenzen mag aangeven. Hoe word je een succesvolle, empathische ondernemer? Alle basics leer je in mijn retraite! In deze online Instagram cursus leer je op je eigen tempo:

✨ Wat empathisch ondernemen precies betekent

✨ Welk karakter past bij een empathisch ondernemer

✨ Hoe je op een empathische manier netwerkt en een op die manier een zelfvoorzienend netwerk opbouwt

✨ Hoe je jezelf meer zelfvertrouwen geeft aan de hand van meditaties en affirmaties

empathisch ondernemen workshops

Voor iedereen die van de empathisch ondernemen retraite heeft genoten en die graag next level wilt gaan als empathisch ondernemer. Dit is wat je krijgt in deze online Instagram cursus:

✨ 6 inspirerende masterclasses gegeven door verschillende ondernemers met naslagwerk zoals opdrachten

✨ Leer van Anna inclusieve content te maken voor sociale media of leer de ins en outs over het opstarten van 3 bedrijven binnen een jaar van Felicia

✨ Leer alle praktische tips van mij over hoe ik meer dan 40% van mijn klanten laat terugkomen voor een nieuwe opdracht, met inzicht in mijn Excel sheets

En nog veel meer!