EO Community

eo retraite

Ondernemen vanuit het hart. Warme lange termijn klantenrelaties en vol zelfvertrouwen en kracht aan de slag gaan. Dat klinkt als een droom, maar wat nou als het werkelijkheid wordt?!

Ondernemen met hart voor jezelf, de ander en de wereld. Daar zet ik mij voor in via empathisch ondernemen. Samen creëren wij een community waar we van elkaar kunnen leren zodat we als ondernemers zeker in onze schoenen staan en vol liefde aan de slag kunnen gaan zonder te maken te krijgen met allerlei nare gevoelens.

“De empatisch ondernemen modules van Fleur hebben mij aan het denken gezet over mijn eigen ondernemers style. Je gaat jezelf kritische vragen stellen over hoe je momenteel onderneemt, maar ook hoe en waarom je dat zou veranderen. Verder was het erg fijn dat je de modules op eigen tempo kon volgen en de opbouw (bij het persoonlijke beginnen en daarna naar de onderneming kijken) past mooi bij het empatisch ondernemen. Een aanrader!”

Tao van Flat Houses

“De Empathisch Ondernemen retraite gaf mij nieuwe inspirerende inzichten in hoe verschillende samenwerkingen tussen opdrachtgevers en klanten kunnen gaan. Fijn om lastige casussen van elkaar te horen en hoe anderen het aanpakken, en dat het belangrijkste is dat passie gewaardeerd wordt! Fleur verteld het echt heel toegankelijk omdat ze heel open is over alle goede en minder goede ervaringen in ondernemen. Dat is heel fijn!”

Maria, illustrator en grafisch ontwerper

 

“De Empathisch ondernemen retraite bestaat uit diverse modules die je in eigen tempo kunt volgen. Fleur neemt je mee op haar eigen ondernemersreis en geeft veel tips vanuit haar eigen ervaringen. Dit maakt de retraite levendig en ook uitnodigend. De inhoud is bijzonder inspirerend en met recht vernieuwend. Een aanrader voor iedereen die wil ondernemen vanuit het hart en medemenselijkheid.”

Ilse, astrologe

Empathisch Ondernemen

Wil jij ook meer betekenen met je bedrijf?

Heb jij het gevoel dat ondernemen niet alleen om geld draait en dat je grotere, warmere doelen hebt dan dat? Er zijn veel meer mensen zoals jij.

In de Empathisch Ondernemen Community vind jij gelijkgestemden: empathische, sociale, liefdevolle ondernemers die nu toch eigenlijk wel eens willen weten hoe ze ook empathisch naar zichzelf kunnen zijn.

De Empathisch Ondernemen Retraite

Ben je nieuwsgierig naar wat Empathisch Ondernemen allemaal inhoudt en wil je daarbij gelijkgestemden ontmoeten? Ik heb er een retraite voor gemaakt! Deze volg je via Instagram geheel op eigen tempo.

In deze retraite leer je in 6 modules:

🌺 Wat empathisch ondernemen precies betekent

🌺 Welk karakter past bij een empathisch ondernemer

🌺 Wat jouw levensdoelen zijn

🌺 Hoe je jezelf meer zelfvertrouwen geeft aan de hand van meditaties en affirmaties

🌺 Hoe je empathisch grenzen stelt als een boss

🌺 Empathisch netwerken en kun je bouwen aan een zelfvoorzienend netwerk!

🌺 Empathische marketing

🌺 Al mijn praktische voorbeelden in meer dan 80 minuten aan gesproken video!

Is Empathisch Ondernemen wat voor jou?


Wanneer jij jezelf herkent in een van de volgende punten, dan is het zeker wat voor jou!

☀ Je ziet het verdienen van geld als een middel om jouw levensdoel te bereiken

☀ Jouw levensdoelen hebben een immateriële waarde

☀ Je hecht belang aan het maken van waardevolle connecties, en je wilt dit graag ook toepassen in je ondernemersleven

☀ Je wilt geen samenwerkingen meer aangaan waar je een naar gevoel van krijgt

☀ Je wilt graag heel sterk in je schoenen staan wanneer je nee zegt tegen een klant of een samenwerking

☀ Je wilt wel eens wat liever voor jezelf zijn en meer zelfverzekerdheid voelen in je ondernemerschap

☀ Je wilt graag marketen op zo’n manier dat mensen naar jou toe gaan komen: een zelfvoorzienend netwerk!

☀ Je hecht veel waarde aan lange klantenrelaties met een groot percentage dat weer bij je terugkomt voor een nieuwe opdracht

Voel je dat het je aanspreekt? Dan is dit echt wat voor jou!

0
Geweldige mensen gingen jou voor!

Uitgebreide review EO Retraite

“Fleur is pas sinds korte tijd ondernemer. Toch heeft ze al meer levenslessen geleerd dan menig ander ondernemer. Mooie dingen, minder mooie dingen. Persoonlijke groei dat staat centraal, niet het geld. Fleur onderneemt met haar hart. Empatisch ondernemen is voor haar de juiste mensen om je heen verzamelen en datgene doen wat je vroeger al wilde. Mits je dat niet ontgroeit bent, wat meteen een goede tip was om daar eens bij stil te staan. Het bepalen van je levensdoelen is lastig, dat merkte Fleur ook op in haar cursus. Toch ging ze daar heel goed mee om. ‘Als het niet lukt om nu je levensdoelen te formuleren, is het ook niet erg’, hoor en lees ik overal. Fleur richt zich heel erg op de mens achter de business, iets wat maar weinig mensen doen. Niet keihard verkopen maar een band opbouwen. Deze levensinstelling en de daaruit voortkomende levenslessen die Fleur heeft, zijn een goede inspiratie voor ondernemers.”

Join nu de EO community. Koop eventueel gelijk de EO Workshops!

EO retraite
€599 49

Eenmalig, exclusief BTW

Hiermee krijg je toegang de EO retraite!

retraite + eo workshops bundel
€2776 179

Eenmalig, exclusief BTW

20 euro korting!

Toegang tot alle 6 modules van de workshops en de EO Retraite!

De content in dit account blijft online zo lang Instagram toegankelijk is.

Bij het aankopen ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Alle prijzen zijn exclusief BTW. Aanbod alleen bedoeld voor ondernemers.

Aankoopformulier

Voor nu gaan de betalingen via de mail! Na het versturen van dit formulier ontvang je zsm een mailtje van mij met de factuur en een betaalverzoek. Na betaling laat ik je zsm toe binnen het besloten Instagram account.

Krijg je geen mail terug binnen 24 uur of krijg je een error? Mail mij via info@strictlydesign.nl

Dankjewel voor het invullen!

Als je je voor een dienst hebt aangemeld ontvang je binnen 24 uur een persoonlijk bevestigingsmailtje van mij met alle info :)

Mocht je deze niet krijgen, stuur dan een mailtje naar info@strictlydesign.nl