Content

Marketing- en contentstrategie

Hoe creëer je als bedrijf een know-like-trustfactor in de huidige marketingwereld? Zet jij sterke content in op TikTok, Instagram en LinkedIn of gebruik je deze socials alleen als bedrijfsfront?

Met een sterk organisch bereik op sociale media creëer je niet alleen fans en bouw je aan een sterke community, je kan daarmee ook kwalitatieve look-a-like audiences genereren voor advertenties. Zowel op betaald en organisch gebied is sociale media een win-win!

Hoe ‘vang’ je deze social leads en wat voor content moet je posten om koude, warme of hot leads aan te spreken? Daar ben ik voor! Ik ben niet alleen iemand die met je meedenkt, maar ook iemand die het werk voor met je uitvoert.

Ik hou van sociale media, video, vloggen, strategieën bepalen en presenteren! Sinds 2015 is dit mijn passie en al 4 jaar mijn werk.

Portfolio:

Vraag hier de gratis contentspiekbrief aan voor Instagram, TikTok of LinkedIn.
Hierin bespreek ik alle do’s, dont’s, voordelen en nadelen van elk platform én deel ik meteen 3 contentideeën voor dat platform die je direct in kan zetten. Helemaal gratis.
Ga meteen vliegend van start! 🚀

🎥 strategische video's: de contentdag voor ondernemers

Geef jezelf een stok achter de deur door aan de slag te gaan met strategische videocontent! Krijg:

🌟 10 strategische video’s in één dag voor Insta, TikTok én LinkedIn

Hét pakket voor de ondernemers die snel zichtbaar willen worden. Prijs: 1975 euro excl. BTW.

Samen met @dj_jemoeder behaalden deze video’s al 100,000+ views! Wil je meer weten? Vul je gegevens hieronder in en ik stuur je zo snel mogelijk een mailtje met meer informatie.

Knal op TikTok en Instagram met opvallende humoristische content

Laat jouw evenement of experience strategisch opvallen bij potentiële kopers

Door middel van video zeg je zoveel meer dan een aantal woorden of foto’s …

social strategietraject voor bedrijven

🌟 Op de lange termijn knallen met content en de bijbehorende strategie? 🌟
Let op! Op het moment heb ik nog plek voor 1 vast strategietraject voor Instagram, TikTok en/of LinkedIn.

Door middel van een vast aantal uur per maand ga ik jouw sociale media omtoveren tot leadmagneet én inspiratiebron voor jouw doelgroep en (toekomstige) werknemers.

We behandelen vragen zoals:
👉 Welke inkomstenstromen willen we genereren met jouw content?
👉 Welke contentdoelen stellen we voor dit kwartaal of dit jaar en hoe gaan we die bereiken?
👉 Hoe ziet jullie huidige contentlogistiek eruit? Hebben jullie een contentdatabase en contentkalender en wordt deze strategisch ingezet?
👉 Spreken jullie alle segmenten van jullie leads aan (koude, warme, hete leads)?
👉 Wat is de klantreis door jullie sociale media profiel en hoe zorgen we ervoor dat potentiële klanten op de juiste dingen klikken?

Mijn USP is dat ik een frisse blik geef op jouw content(strategie). Met een flinke dosis aan kennis over (online) marketing.

Interim samenwerken kan met mij voor 75 euro excl. BTW per uur.

Online strategiesessie

🆘🔥 In een korte tijd handvaten creëren om consistent te beginnen met posten? 🔥🆘

Behaal eindelijk je doelen op sociale media!


Binnen 2 uur krijg je de antwoorden op jouw meest brandende contentvragen. Voor de sessie doe ik 3 uur onderzoek naar jouw doelgroep en de beste manier van posten voor jou.

We duiken samen in het contentstrategiecanvas en hierna breek je door de contentblokkades heen. 

We bespreken:
✨  Wat er op dit moment beter kan in je sociale contentstrategie. Dit doen we aan de hand van het contentstrategiecanvas.
✨  Welke delen van de contentfunnel nog niet goed worden gevuld.
✨ Wie jouw doelgroep is en waar de kwalitatieve leads vandaan komen.
✨ Wat voor content je kan maken om meer mensen aan te spreken. Zet je LinkedIn, TikTok en Instagram tot het volle potentieel in?

Prijs: 375 euro excl. BTW.

Let's chat!

Je kan je hieronder aanmelden voor een kennismakingsgesprek. Nadat ik jou heb gemaild plannen we deze in. Zo makkelijk is het!

Portfolio contentdagen

De contentstrategiedagen zijn in volle gang, bekijk hieronder een aantal voorbeelden!

Om meer volgers aan te trekken op Instagram en TikTok heb ik met @whatscookingcourse deze humoristische showstop-reel gemaakt. Thema: hoe je een rijsttafel hoort te eten vs hoe een Nederlander een rijsttafel eet.

Tijdens de contentstrategiesessie met Esther (aka @djjemoeder), werd het duidelijk dat er meer persoonlijke content mocht komen! Wat doet Esther op een dag als DJ? Zo’n video gaat als een trein lopen op TikTok!

Lachen, gieren, brullen? Esther’s persoonlijkheid is goud waard. Ik hoefde alleen de camera aan te zetten en daar ging ze al. Wat een toppert die @djjemoeder. Content moet je laten zien zoals je echt bent!

Irma wilde heel graag laten zien hoe een sieradenworkshop bij haar thuis gaat. Ze kreeg dat nog niet goed zichtbaar op haar sociale media. Deze video neemt je mee in het prachtige proces van @Callasier. De warmte straalt er vanaf!

Saskia van @deonlinetechlady wilde haar karakter laten doorschemeren bij het uitleggen van haar diensten. Ze houdt van het rijden in en sleutelen aan haar auto’s. Met deze video valt ze op én spreekt ze mensen aan die bij haar passen.

Om te laten zien dat de Indonesische keuken heel divers is en om meer persoonlijkheid toe te voegen in haar reels, heb ik met @whatscookingcourse deze korte lifestyle video gemaakt.

Contentspiekbrief

Wil je de contentspiekbrief aanvragen voor TikTok, LinkedIn én Instagram? Dat kan! Deze is helemaal gratis. De pdf komt tevoorschijn op je scherm na het invullen van je e-mailadres. Let op: op je mobiel wordt deze meteen gedownload, zie de notificaties op je mobiel.

Content spiekbrief LinkedIn, Instagram, TikTok

Klant in de spotlight: DJ Je Moeder

Wil je even puur genieten van strategische en originele content? Bekijk dan deze video’s die ik opnam met DJ Je Moeder.

Samen bereikten we tot wel 100,00 views op TikTok!

contentdagen reviews

Irma van Callasier over de contentstrategiedag

“Het was echt onwijs genieten om deze dag met Fleur van Strictly design te mogen ervaren.”

Wat een fijne dag heb ik vandaag gehad, mijn contentstrategiedag voor Callasier! Samen met Fleur goed naar mijn marketing strategie gekeken, veel geleerd en nieuwe content bedacht voor de verschillende lagen van mijn doelgroep!

Ik ben erachter gekomen dat ik nog veel meer diepgang kan laten zien in mijn content en dat ik het groeidenken wat ik aanbied in mijn loondienstbaan (aan kinderen) eigenlijk ook al in een aantal elementen van mijn workshop verweven zit. Die positieve mindset is zo belangrijk! Zo leuk om te sparren met Fleur, die meer inzicht heeft in content maken en mij bewust maakt in wat ik allemaal al doe!

Super trots op de filmpjes die we gemaakt hebben, echt iets wat me uit mijn comfortzone haalt 😉 het laat zoveel meer zien van wat ik doe en geef in mijn workshops! Kan niet wachten tot ik ze kan gaan gebruiken!

Dankjewel Fleur voor deze dag!

Esther aka DJ Je Moeder over de contentstrategiedag

Vorige week had ik een contentstrategiedag met Fleur in Amsterdam. Ze heeft een document gemaakt over welke content bij welk doel hoort: wat maak je voor meer conversie of wat maak je voor een viral video. Dus verschillende inhoud per video. De ideeën hadden we eerder besproken via Zoom en na de Zoom kreeg ik een mooi overzicht via de mail.

Fleur kwam op de dag helemaal uit Eindhoven. We zijn op verschillende locaties geweest. Fleur heeft zoveel ideeën en ze is zo gestructureerd en het is supergezellig. En nu gaat ze alles -ook nog- editen. Zodat ik het alleen maar op mijn socials hoef te plaatsen en als ik iets niet snap kan ik het altijd aan haar vragen. Niemand is zoals Fleur, in één woord: geweldig! En ze vindt het echt leuk wat ze doet en dat merk je aan alles. 😍

Dankjewel voor het invullen, je ontvangt zo snel mogelijk bericht van mij!