GIFjes op Afstand

persoonlijke Insta
GIFjes op afstand

Ben jij ook een gepassioneerde Instagram ondernemer? Anders ik wel! Degene die vaak stories gebruiken, weten hoe ontzettend leuk het is om persoonlijke GIFjes van jezelf te gebruiken. Het geeft je verhaal net dat extra stukje humor dat iedereen kan waarderen 😉.

Maar moet ik dan helemaal naar een studio komen?

Say no more. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om jezelf om te toveren tot GIFje. Je neemt een video op van jouzelf, met de poses die jij leuk vindt om als GIFje te hebben. Dat kan je lekker helemaal zelf doen, zonder afleiding en zonder publiek. Deze video stuur jij naar mij, en ik tover ze om tot GIFjes.

Helemaal op afstand dus!

Dit is bijvoorbeeld een ‘persoonlijk’ GIFje

gifjes reviews

“Je hebt echt een geweldige service geleverd – open communicatie, luisteren naar de klant, meedenken in verband met het uploaden van de gifjes… Doe zo verder!”

Nathalie Schitekkatte

Kinderslaapcoach

@snugglesanddreams

40k+ volgers op Instagram

https://snugglesanddreams.com/

“Fleur had een superfijne, huiselijke set-up gemaakt met haar green-screen op locatie, waarbij ik mezelf ook nog kon zien in de spiegel. Het is natuurlijk een super onnatuurlijke activiteit om voor zo’n scherm bewegingen te gaan maken zonder geluid, maar ik voelde me bij Fleur al snel relaxt genoeg om gekke dingen uit te proberen. En dat is te zien in mn GIFjes 😂. Ik ging helemaal stuk toen ik de selectie zag hahah, heerlijk! En supersnel opgeleverd, dus helemaal top. Nogmaals bedankt Fleur!”

Marloes Lodder

Websites

@lets_get_loes

1k+ volgers op Instagram

https://letsgetloes.nl/

“Top! Echt prachtig, je beseft niet hoe gelukkig je me nu maakt. Ik kijk al ZO uit naar het moment dat ik de gifjes kan terugvinden. Je bent een talent, een wonder meid!”

Katrijn Debruyne

Gezond Eten

@mamasgezondetips

25k+ volgers op Instagram

https://www.mamasgezondetips.be/

“Fleur is een ondernemer met passie en kennis voor haar werk. Ze is goed in haar communicatie en neemt initiatief om zelf actie te ondernemen om de GIFjes goed bij je brand te laten passen. Ze zijn super leuk geworden, mijn complimenten!”

Anouk Koster

Social Media Beheer

@getsocialstudio

200+ volgers op Instagram

https://www.getsocialstudio.nl/

Val op tussen de rest!

Je kan namelijk zoveel bereiken met GIFjes, vooral ter versterking van je huidige branding, en je personal brand. GIF inspiratieloos? Bekijk de video hieronder! Hier vind je namelijk alle persoonlijke GIFjes die ik voor klanten mocht maken 😍.

0 +
Tevreden klanten
0 +
GIFs op Giphy
0 +
GIF views op Giphy

Wat kan ik verwachten?

Deze ontzettend leuke GIFjes zijn ALLEMAAL gemaakt zonder green screen op afstand. Ze zijn zelf thuis of op kantoor opgenomen. Ik gebruik een secret method om deze GIFjes te maken en om de achtergrond te verwijderen. Ssssst!

5 GIFjes op afstand
250

Exclusief BTW

Jij neemt de video’s op – ik transformeer ze tot GIFjes! Met mijn handleiding en instructievideo upload je zelf de GIFjes naar Giphy.

Er is geen revisieronde mogelijk bij deze aankoop

10 GIFjes op afstand
490

Exclusief BTW

Jij neemt de video’s op – ik transformeer ze tot GIFjes! Met mijn handleiding en instructievideo upload je zelf de GIFjes naar Giphy.

Er is geen revisieronde mogelijk bij deze aankoop.

15 GIFjes op afstand
730

Exclusief BTW

Jij neemt de video’s op – ik transformeer ze tot GIFjes! Met mijn handleiding en instructievideo upload je zelf de GIFjes naar Giphy.

Er is geen revisieronde mogelijk bij deze aankoop.

20 GIFjes op afstand
970

Exclusief BTW

Jij neemt de video’s op – ik transformeer ze tot GIFjes! Met mijn handleiding en instructievideo upload je zelf de GIFjes naar Giphy.

Er is geen revisieronde mogelijk bij deze aankoop.

Elk extra los persoonlijk GIFje kost 60 euro excl. BTW. Elk extra illustratie GIFje kost 99 euro excl. BTW. Bij het aankopen ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Alle prijzen zijn exclusief BTW. Aanbod alleen bedoeld voor ondernemers.

Hoe upload ik de GIFs naar instagram?

In deze YouTube video leg ik jou uit hoe je jouw Instagram GIFjes upload naar Giphy, het bedrijf dat jouw GIFjes gaat goedkeuren.

Lees hier de tekstversie van deze video.

Hoe film ik de GIFjes op afstand?

In deze YouTube video leg ik jou uit hoe je deze video’s op de juiste manier opneemt. Wat voor belichting heb je nodig, en hoe moet je het shot opzetten? We don’t want do-overs!

Lees hier de tekstversie van deze video.

Hoe gebruik ik gifjes op whatsapp?

In deze YouTube video leg ik jou uit hoe je de .gif-jes die ik naar jou stuur om kan zetten tot WhatsApp stickers. Je hebt een iPhone buddy nodig!

.

Vraag meteen jouw GIFjes aan!

Voor nu gaan de betalingen via de mail! Na het versturen van dit formulier ontvang je zsm een mailtje van mij met de factuur en een betaalverzoek.

Krijg je geen mail terug binnen 24 uur of ontvang je een error? Mail mij naar info@strictlydesign.nl

Dankjewel voor het invullen!

Als je je voor een dienst hebt aangemeld ontvang je binnen 24 uur een persoonlijk bevestigingsmailtje van mij met alle info :)

Mocht je deze niet krijgen, stuur dan een mailtje naar info@strictlydesign.nl