GIFjes op Afstand

persoonlijke Insta
GIFjes op afstand

Zelf GIFjes opnemen op afstand voor een witte muur.

Ben jij ook een gepassioneerde Instagram ondernemer? Anders ik wel! Degene die vaak stories gebruiken, weten hoe ontzettend leuk het is om persoonlijke GIFjes van jezelf te gebruiken. Het geeft je verhaal net dat extra stukje humor dat iedereen kan waarderen 😉.

Maar moet ik dan helemaal naar een studio komen?

Say no more. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om jezelf om te toveren tot GIFje. Je neemt een video op van jouzelf, met de poses die jij leuk vindt om als GIFje te hebben. Dat kan je lekker helemaal zelf doen, zonder afleiding en zonder publiek. Deze video stuur jij naar mij, en ik tover ze om tot GIFjes.

Helemaal op afstand dus!

Dit is bijvoorbeeld een ‘persoonlijk’ GIFje

gifjes reviews

“Wauw wauw ik ben zooo blij met mijn Gifjes. het opnemen kon ik lekker zelf doen een stuk minder spannend. En binnen een paar dagen had ik ze al binnen.. Erg leuk contact gehad en super uitleg. Zeker een aanrader.”

Aniek Fotografie

@fotografie__aniek

“We waren al een tijd op zoek naar een leuke manier om onze persoonlijkheden terug te laten komen op onze Instagram. Al snel kwamen we uit bij Fleur, de gifjesmachine.  Binnen een week hadden we de gifjes in onze mailbox. En wat zijn we blij met het resultaat!”

Spotlight Webdesign

@spotlightwebdesign

Val op tussen de rest!

Je kan namelijk zoveel bereiken met GIFjes, vooral ter versterking van je huidige branding, en je personal brand. GIF inspiratieloos? Bekijk de video hieronder! Hier vind je namelijk alle persoonlijke GIFjes die ik voor klanten mocht maken 😍.

Wat kan ik verwachten?

Deze ontzettend leuke GIFjes zijn ALLEMAAL gemaakt zonder green screen op afstand. Ze zijn zelf thuis of op kantoor opgenomen. Ik gebruik een secret method om deze GIFjes te maken en om de achtergrond te verwijderen. Ssssst!

5 GIFjes op afstand
€350

Exclusief BTW

Jij neemt de video’s op – ik transformeer ze tot GIFjes! Met mijn handleiding en instructievideo upload je zelf de GIFjes naar Giphy.

Er is geen revisieronde mogelijk bij deze aankoop.

10 GIFjes op afstand
€700

Exclusief BTW

Jij neemt de video’s op – ik transformeer ze tot GIFjes! Met mijn handleiding en instructievideo upload je zelf de GIFjes naar Giphy.

Er is geen revisieronde mogelijk bij deze aankoop.

Elk extra los persoonlijk GIFje kost 80 euro excl. BTW. Elk extra illustratie GIFje kost 120 euro excl. BTW. Bij het aankopen ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Alle prijzen zijn exclusief BTW. Aanbod alleen bedoeld voor ondernemers.

Hoe upload ik de GIFs naar instagram?

In deze YouTube video leg ik jou uit hoe je jouw Instagram GIFjes upload naar Giphy, het bedrijf dat jouw GIFjes gaat goedkeuren.

Lees hier de tekstversie van deze video.

Hoe film ik de GIFjes op afstand?

In deze YouTube video leg ik jou uit hoe je deze video’s op de juiste manier opneemt. Wat voor belichting heb je nodig, en hoe moet je het shot opzetten? We don’t want do-overs!

Lees hier de tekstversie van deze video.

Hoe gebruik ik gifjes op whatsapp?

In deze YouTube video leg ik jou uit hoe je de .gif-jes die ik naar jou stuur om kan zetten tot WhatsApp stickers. Je hebt een iPhone buddy nodig!

.

Vraag meteen jouw GIFjes aan!

Voor nu gaan de betalingen via de mail! Na het versturen van dit formulier ontvang je zsm een mailtje van mij met de factuur en een betaalverzoek.

Krijg je geen mail terug binnen 24 uur of ontvang je een error? Mail mij naar info@strictlydesign.nl

Dankjewel voor het invullen!

Als je je voor een dienst hebt aangemeld ontvang je binnen 24 uur een persoonlijk bevestigingsmailtje van mij met alle info :)

Mocht je deze niet krijgen, stuur dan een mailtje naar info@strictlydesign.nl