GIFs voor Insta

gifs voor instagram

Persoonlijke GIFjes voor jouw instagram! Snap jij ook het belang van Instagram stories en zou jij ze nog beter willen inzetten voor jouw bedrijf? Dan zijn GIFjes echt iets voor jou. Samen zorgen wij ervoor dat jouw branding perfect overloopt in de GIFjes zodat mensen nog meer geprikkelt worden om bij jouw account langs te gaan.

Met de prachtige influencers hieronder hebben wij al meer dan 1.7 miljoen GIF views behaald!!

De gifs zijn gecopyright door hun eigenaar. De blauwe gifjes behoren tot Mamasgezondetips, de roze gifjes zijn van Snuggles and Dreams. De gifjes zijn ook te vinden op Giphy.

“Je hebt echt een geweldige service geleverd – open communicatie, luisteren naar de klant, meedenken in verband met het uploaden van de gifjes… Doe zo verder!”

Nathalie Schitekkatte

Kinderslaapcoach

@snugglesanddreams

20k+ volgers op Instagram

https://snugglesanddreams.com/

“Top! Echt prachtig, je beseft niet hoe gelukkig je me nu maakt. Ik kijk al ZO uit naar het moment dat ik de gifjes kan terugvinden. Je bent een talent, een wonder meid!”

Katrijn Debruyne

Gezond Eten

@mamasgezondetips

18k+ volgers op Instagram

https://www.mamasgezondetips.be/

Zijn gifjes voor jou?

Ik word voor gifjes meestal benaderd door ondernemers die al erg goed lopen op Instagram. De lieftallige dames hierboven hebben bijvoorbeeld allebei al meer dan 10.000 volgers. Grote kanalen dus!

Dat betekent niet dat gifjes per se duur of niet voor jou zijn. Als jij gepassioneerd bent in het gebruiken van stories, en hier een extra persoonlijke dimensie aan toe wilt voegen zodat jou volgers ook voor hunzelf jouw gifjes kunnen gebruiken, dan is het echt wat voor jou. Het geeft je brand een ware boost!

Meestal beginnen we met een afspraak voor het maken van 5 gifjes voor een paar honderd euro, maar dit loopt meestal uit op meer gifjes omdat er zoveel leuke opties zijn! Stuur me zeker even een berichtje om er eens over te kletsen.