GIFs voor Insta

gifs voor instagram

Persoonlijke GIFjes voor jouw instagram! Snap jij ook het belang van Instagram stories en zou jij ze nog beter willen inzetten voor jouw bedrijf? Dan zijn persoonlijke GIFjes echt iets voor jou. Samen zorgen wij ervoor dat jouw branding perfect overloopt in de GIFjes zodat mensen nog meer geprikkelt worden om bij jouw account langs te gaan en te blijven. Alles is mogelijk, zowel geïllustreerde GIFjes als GIFjes van jezelf.

Met de prachtige influencers hieronder hebben wij al meer dan 2.5 miljoen GIF views behaald! GIFjes laten maken voor Instagram en Giphy? Kijk vooral verder.

De gifs zijn gecopyright door hun eigenaar. De blauwe gifjes behoren tot Mamasgezondetips, de roze gifjes zijn van Snuggles and Dreams. De gifjes zijn ook te vinden op Giphy.

“Je hebt echt een geweldige service geleverd – open communicatie, luisteren naar de klant, meedenken in verband met het uploaden van de gifjes… Doe zo verder!”

Nathalie Schitekkatte

Kinderslaapcoach

@snugglesanddreams

25k+ volgers op Instagram

https://snugglesanddreams.com/

“Top! Echt prachtig, je beseft niet hoe gelukkig je me nu maakt. Ik kijk al ZO uit naar het moment dat ik de gifjes kan terugvinden. Je bent een talent, een wonder meid!”

Katrijn Debruyne

Gezond Eten

@mamasgezondetips

20k+ volgers op Instagram

https://www.mamasgezondetips.be/

Zijn GIFjes voor jou?

Ik word voor GIFjes benaderd door ondernemers die al erg goed lopen op Instagram en door diegene die juist meer willen opvallen. De lieftallige dames hierboven hebben bijvoorbeeld allebei al ruim meer dan 20.000 volgers. Maar ik werk ook voor accounts met minder volgers om hun branding te boosten.

Als jij gepassioneerd bent in het gebruiken van stories, en hier extra in wilt opvallen, dan zijn GIFjes echt wat voor jou. 

Wat is het grote voordeel van GIFjes? Je prikkelt je volgers om ook jouw GIFjes te gaan gebruiken, zodat ze jouw branding constant terugzien. Het geeft je brand een ware boost! Je laat zien dat jij Instagram en je volgers serieus neemt, en dat jij precies weet hoe jij kan opvallen. Je kan er mee laten zien dat je humor hebt, dat je mensen graag motiveert en je kan extra benadrukken waar jouw bedrijf voor staat. Alles is mogelijk.

Meestal beginnen we met een afspraak voor het maken van 5 gifjes, maar dit loopt vaak uit op meer GIFjes omdat er zoveel leuke opties zijn! Stuur me zeker even een berichtje om er eens over te kletsen.

0 +
GIF views op Giphy
0 +
GIFs op Giphy

De GIFjes Pakketten

Artistry pakket
249

Exclusief BTW

5 GIFjes volgens de standaarden van Giphy + upload handleiding voor Giphy

Ik laat mijn creativiteit los adhv jouw wensen, exclusief revisieronde

Aanvulling
99

Exclusief BTW

Aanvulling op het artistry pakket: 

1 revisieronde

 

all-in pakket
429

Exclusief BTW

7 GIFjes volgens de standaarden van Giphy + upload handleiding voor Giphy

1 inclusieve revisieronde

 

Deze tarieven zijn een inschatting. De prijzen hierboven zijn meer om jou een indicatie te kunnen geven.

Voor meer informatie vraag je een offerte aan.

Meer voorbeelden

De gifs zijn gecopyright door hun eigenaar. Deze GIFjes behoren tot Nederland Plant Bomen – initiatief van de EO, Marketing Handjes en Snuggles & Dreams. De gifjes zijn te vinden op Giphy.