GIFs voor Insta

gifs voor instagram

GIFjes voor instagram! Snap jij ook het belang van Instagram stories en zou jij ze nog beter willen inzetten voor jouw bedrijf? Dan zijn persoonlijke GIFjes echt iets voor jou. Samen zorgen wij ervoor dat jouw branding perfect overloopt in de GIFjes zodat mensen nog meer geprikkelt worden om bij jouw account langs te gaan en te blijven. Alles is mogelijk, zowel geïllustreerde GIFjes als GIFjes van jezelf.

Al meer dan 250 GIFs staan op Giphy, van meer dan 35 klanten in totaal!

Met de prachtige influencers hieronder hebben wij al meer dan 28 miljoen GIF views behaald! GIFjes laten maken voor Instagram, Snapchat, WhatsApp en Giphy? Kijk vooral verder.

GIFs voor Insta bosses

gifjes reviews

“Top! Echt prachtig, je beseft niet hoe gelukkig je me nu maakt. Ik kijk al ZO uit naar het moment dat ik de gifjes kan terugvinden. Je bent een talent, een wonder meid!”

Katrijn Debruyne

@mamasgezondetips

27k+ volgers op Instagram

“Ik voelde me bij Fleur al snel relaxt genoeg om gekke dingen uit te proberen. En dat is te zien in mn GIFjes 😂. Ik ging helemaal stuk toen ik de selectie zag hahah, heerlijk! En supersnel opgeleverd, dus helemaal top. Nogmaals bedankt Fleur!”

Marloes Lodder

@lets_get_loes

1.5k+ volgers op Instagram

“Je hebt echt een geweldige service geleverd – open communicatie, luisteren naar de klant, meedenken in verband met het uploaden van de gifjes… Doe zo verder!”

Nathalie Schitekkatte

@snugglesanddreams

48k+ volgers op Instagram

De GIFjes-pakketten

persoonlijke gifjes vanaf
300

Exclusief BTW

5 persoonlijke GIFjes op afstand volgens de standaarden van Giphy + upload instructie voor Instagram

Klik op de button hieronder!

illustratie gifjes pakket vanaf
450

Exclusief BTW

5 illustratie GIFjes volgens de standaarden van Giphy + upload instructie voor Instagram

Inclusief 1 revisieronde

Deze tarieven zijn een inschatting. De prijzen hierboven zijn meer om jou een indicatie te kunnen geven. Het aanbod is bedoeld voor ondernemers. Voor meer informatie vraag je een offerte aan.

persoonlijke gifjes voorbeelden

illustratie gifjes voorbeelden

0 +
GIFs op Giphy
0 +
klanten
0 +
MILJOEN GIF views op Giphy

reviews gifjes shoots

Af en toe sta ik met mijn green screen studio op een locatie bij jou in de buurt! Wat vonden mijn klanten daarvan?

“Ik heb bij Fleur de GIFjes shoot gedaan omdat ik het idee om GIFjes te hebben te leuk vind en ze graag van mezelf wilde hebben! En zeg nu eerlijk: wie wil dat nu niet?


De shoot zelf was erg leuk om te doen. Naast dat ik zelf ook al wat ideeën had over welke GIFjes ik graag zou willen, kwam zij ook met goede suggesties. Fleur stelde mij meteen op mijn gemak en ik heb echt gelachen, want niets is te gek voor een GIFje 🙂


Ik heb al gezien wat Fleur nog meer in haar aanbod heeft zitten, dus ik ga zeker nog een keer terug naar deze expert!”

Claire Boldewijn

Online Leeromgeving Specialist

@claire_boldewijn

https://clairevasupport.nl/

“De gifjes-shoot met Fleur kan ik in een paar woorden samenvatten: BEST THING EVER!

Fleur staat voor professionaliteit met een goede dosis enthousiasme en humor. Deze professionaliteit kwam niet alleen tot uiting in de mooie studio die ze had opgebouwd op de prachtige lokatie in hartje Utrecht. Ook aan de manier waarop ze je op je gemak stelde en met je meedacht, kon je zien dat ze weet wat ze doet. Ik had het gelijk door: dit is een echte pro! Uiteraard was er ook genoeg ruimte om lekker te kletsen en keihard te lachen, want met Fleur is het simpelweg altijd leuk!


Een paar dagen na de shoot ontving ik een filmpje met alle opties waaruit ik kon kiezen. En wauw, wat had Fleur hier al een hoop werk in gestoken en wat denkt ze goed met je mee. Ze snapte precies wat ik wilde met mijn gifjes, alsof ze mijn gedachten kon lezen. Het eindresultaat is dan ook echt top, ik ben er nog steeds super, superblij mee!


Dus, twijfel je nog of een gifjes-shoot wel iets voor jou is? Niet doen! Niet alleen is de shoot ontzettend leuk, je gifjes zijn echt een cadeautje. En let’s face it: iedere zelfrespecterende Instagrammer heeft natuurlijk gifjes van zichzelf nodig. Anders hoor je er niet bij … 😉 Dus stop met twijfelen en join the club!”

“De GIF-jes shoot bij Fleur was vooral erg leuk. Ik had het eigenlijk niet op de planning maar kwam met iemand mee. Ik had meteen spijt dat ik ze zelf niet zou krijgen… Gelukkig was Fleur super flexibel en mocht ik direct ook mijn GIF-jes maken. Ik ben er heel blij mee! Dank je Fleur!”

Mariska van Dijk

Zelfsabotage mentor

@mariska.vandijk

https://mngme.nl/

Een superboost voor jouw personal branding!

Logo: check ✅, Huisstijl: check ✅, Mooie foto’s op je website: check ✅

Persoonlijke gifjes … check?

We zijn allemaal dol op gifjes, ze maken ons leven zoveel leuker. Maar heb jij er weleens aan gedacht om gifjes van jezelf of jouw merk te laten maken?

Een keigoed idee, want een persoonlijk gifje is niet alleen heel leuk voor jezelf, maar ook voor je volgers. Je volgers leren jou daardoor namelijk een beetje beter kennen, ze zien hoe je bent en wat voor een humor je hebt. En op die manier komen jij en jouw merk wat meer samen. Pure personal branding dus!

Ik maak niet alleen gifjes met JOU in de hoofdrol, ook kan ik een illustratiegifje voor je maken. Dat kan van je logo, maar er zijn nog veel meer opties. Wat denk je bijvoorbeeld van jouw favoriete stopwoordje? Echt wel! Of een hashtag die je veel gebruikt. #ilovegifjes Er is heel veel mogelijk en ik bespreek graag de opties met je.

Maar welke optie je ook kiest, een ding is zeker. Met je eigen gifjes steel je natuurlijk de absolute show in je stories 😏 Wie wil dat nou niet?

Ps. Wist je dat je de gifjes ook op je website kunt gebruiken of bijvoorbeeld in je reels kunt monteren? Dubbel zoveel pret!!!