GIFs voor Insta

gifs voor instagram

Persoonlijke GIFjes voor jouw instagram! Snap jij ook het belang van Instagram stories en zou jij ze nog beter willen inzetten voor jouw bedrijf? Dan zijn persoonlijke GIFjes echt iets voor jou. Samen zorgen wij ervoor dat jouw branding perfect overloopt in de GIFjes zodat mensen nog meer geprikkelt worden om bij jouw account langs te gaan en te blijven. Alles is mogelijk, zowel geïllustreerde GIFjes als GIFjes van jezelf.

Met de prachtige influencers hieronder hebben wij al meer dan 6.5 miljoen GIF views behaald! GIFjes laten maken voor Instagram, Snapchat en Giphy? Kijk vooral verder.

De gifs zijn gecopyright door hun eigenaar. De gifjes behoren tot Mamasgezondetips, Snuggles and Dreams, Marketing Handjes en Strictly Design. Deze gifjes zijn ook te vinden op Giphy.

“Je hebt echt een geweldige service geleverd – open communicatie, luisteren naar de klant, meedenken in verband met het uploaden van de gifjes… Doe zo verder!”

Nathalie Schitekkatte

Kinderslaapcoach

@snugglesanddreams

25k+ volgers op Instagram

https://snugglesanddreams.com/

“Top! Echt prachtig, je beseft niet hoe gelukkig je me nu maakt. Ik kijk al ZO uit naar het moment dat ik de gifjes kan terugvinden. Je bent een talent, een wonder meid!”

Katrijn Debruyne

Gezond Eten

@mamasgezondetips

20k+ volgers op Instagram

https://www.mamasgezondetips.be/

Een superboost voor jouw personal branding!

GIFjes zijn niet meer weg te denken uit Instagram, Snapchat, Whatsapp, Reddit, Twitter, 9GAG, en ga zo maar door!

Na een lange tijd zijn ze terug, en hebben ze het internet weer helemaal overgenomen.

Maar wist je dat je ook voor jezelf GIFjes kan laten maken die helemaal aansluiten op jouw branding? Ben jij manifestatie coach, laat een GIFje maken met ‘Het onmogelijke is mogelijk’! Ben jij een kapper, laat een grappig GIFje maken waarin je een coupe onder handen neemt. Keer op keer kunnen jij en jouw volgers deze GIFjes gebruiken in hun stories.

Er zijn zoveel mogelijkheden, en ik help graag met het maken van jouw custom Insta GIFjes pack. Persoonlijke GIFjes met jouzelf in de hoofdrol kan ik zelfs op afstand maken.

Geen greenscreen nodig!

0 +
GIFs op Giphy
0 +
GIF views op Giphy

De GIFjes Pakketten

persoonlijk gifjes pakket vanaf
199

Exclusief BTW

5 persoonlijke GIFjes op afstand volgens de standaarden van Giphy + upload handleiding voor Instagram

Inclusief 1 revisieronde

illustratie gifjes pakket vanaf
349

Exclusief BTW

5 illustratie GIFjes volgens de standaarden van Giphy + upload handleiding voor Instagram

 

Inclusief 1 revisieronde

all-in pakket vanaf
479

Exclusief BTW

5 illustratie GIFjes en 5 persoonlijke GIFjes op afstand volgens de standaarden van Giphy + upload handleiding voor Instagram

Inclusief 1 revisieronde 

Deze tarieven zijn een inschatting. De prijzen hierboven zijn meer om jou een indicatie te kunnen geven.

Voor meer informatie vraag je een offerte aan.

persoonlijke gifjes

illustratie gifjes

De gifs zijn gecopyright door hun eigenaar. Deze GIFjes behoren respectievelijk tot Nederland Plant Bomen, Marketing Handjes, Snuggles & Dreams, Strictly Design en Dzanella. De gifjes zijn te vinden op Giphy.