Wachtlijst verkoop

wachtlijst verkoop

Jij krijgt als eerst toegang tot dé GIFjes shoots in Rotterdam!!

Kom langs tijdens dé GIFjes shoots en versterk je branding op een moderne en strategische manier voor Instagram, WhatsApp, jouw website, e-mailhandtekening, TikTok en LinkedIn.

Wil je eerst meer weten over mij? Volg mij dan hier op Instagram.

10 februari 2023 in hartje Rotterdam

Na drie mega succesvolle en uitverkochte edities in 2021 en 2022, komt er een vierde editie!

De volgende GIFjes shoot is op vrijdag 10 februari 2023 in hartje Rotterdam, waar jij een half uur kan reserveren om 5 persoonlijke GIFjes te laten maken!

Ik zorg voor een professioneel greenscreen en professionele lampen. En ik ondersteun jou persoonlijk als GIFjes coach. Dit worden jouw beste GIFjes ooit!

Aftermovie van vorig jaar!

GIFjes shoot reviews

Don’t believe me, believe them!

“De gifjes-shoot met Fleur kan ik in een paar woorden samenvatten: BEST THING EVER!

Fleur staat voor professionaliteit met een goede dosis enthousiasme en humor. Deze professionaliteit kwam niet alleen tot uiting in de mooie studio die ze had opgebouwd op de prachtige lokatie in hartje Utrecht. Ook aan de manier waarop ze je op je gemak stelde en met je meedacht, kon je zien dat ze weet wat ze doet. Ik had het gelijk door: dit is een echte pro! Uiteraard was er ook genoeg ruimte om lekker te kletsen en keihard te lachen, want met Fleur is het simpelweg altijd leuk!

Dus, twijfel je nog of een gifjes-shoot wel iets voor jou is? Niet doen! Niet alleen is de shoot ontzettend leuk, je gifjes zijn echt een cadeautje. En let’s face it: iedere zelfrespecterende Instagrammer heeft natuurlijk gifjes van zichzelf nodig. Anders hoor je er niet bij … 😉 Dus stop met twijfelen en join the club!”

Esther Goedvolk, DJ Je Moeder

@dj_jemoeder

“Fleur ken ik via de Freelance Qommunity. Helemaal blij.
Onze samenwerking is geweldig, professioneel en informeel. Fleur is superbenaderbaar én gezellig.

Het resultaat is 10 hilarische GIF-jes. De fotoshoot in Utrecht was goed geregeld, genoeg tijd, toffe locatie in het centrum vlakbij CS.”

Claire Boldewijn

@claire_boldewijn

“Ik heb bij Fleur de GIFjes shoot gedaan omdat ik het idee om GIFjes te hebben te leuk vind en ze graag van mezelf wilde hebben! En zeg nu eerlijk: wie wil dat nu niet?


De shoot zelf was erg leuk om te doen. Naast dat ik zelf ook al wat ideeën had over welke GIFjes ik graag zou willen, kwam zij ook met goede suggesties. Fleur stelde mij meteen op mijn gemak en ik heb echt gelachen, want niets is te gek voor een GIFje 🙂


Ik heb al gezien wat Fleur nog meer in haar aanbod heeft zitten, dus ik ga zeker nog een keer terug naar deze expert!”

Eerst meer voorbeelden en reviews zien?

Stappenplan

  1. Je reserveert een tijdslot voor jouw voorkeurslocatie onderaan deze pagina. Ik stuur mega veel inspiratie naar jou op.
  2. Je accepteert de voorwaarden en betaalt de factuur. De reservering staat nu helemaal vast en niemand kan hem meer van je afnemen.
  3. Je komt langs op de mega gezellige GIFjes shoot dag.
  4. Ik help jou ter plekke met advies en een grote glimlach. Er is zelfs een externe monitor aanwezig om je moves voor te oefenen.
  5. Ik stuur jou een persoonlijke selectie na de shoot. Je kan zelf kiezen welke GIFjes jij het leukst vindt.
  6. Deze GIFjes worden voor jou verwerkt en ontvang je binnen 30 werkdagen na de shoot. Daarbij krijg je alle benodigde uitleg om de GIFjes zelf up te loaden naar Instagram, WhatsApp en nog veel meer kanalen!

Je kan namelijk zoveel bereiken met GIFjes, vooral ter versterking van je huidige branding, en je personal brand. Alles voor de Gram, baby!

@lobke_bijman

Dit GIFje is gemaakt tijdens de GIFjes shoot dag!

Neem je eigen props mee!

Ga helemaal los en bedenk wat bij jouw personal brand past. Alles is mogelijk, zolang het maar geen troep geeft of groen van kleur is ;).

Scoor nu je tickets voordat ze uitverkocht zijn!

tijdslot shoot voor 5 persoonlijke Gifjes
275

Exclusief BTW

Een zelf gekozen tijdslot van een half uur.

Je krijgt binnen 30 werkdagen na de shoot jouw 5 persoonlijke GIFjes en alle benodigde uitleg voor het uploaden naar Giphy, Instagram en WhatsApp. Check de mail voor verdere voorwaarden.

Bij het aankopen ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Alle prijzen zijn exclusief BTW. Aanbod alleen bedoeld voor ondernemers.

Meer nodig? pick your topping!

Wil je toch meer GIFjes tijdens de shoot? Dat kan!

Extra persoonlijke GIFjes kan je na de shoot aanvragen voor 39 euro excl. BTW per stuk. Challenge! Hoeveel persoonlijke GIFjes kan jij opnemen tijdens de shoot? 😉

Reserveer meteen! Vol = vol!

Na het reserveren van jouw tijdslot hieronder ontvang je direct een mail met een betaalverzoek en alle voorwaarden.

Na betaling ontvang je binnen 24 uur de factuur. Krijg je geen mail binnen of ontvang je een error?
Mail mij naar info@strictlydesign.nl of app naar +31 499 226 005.