GIFjes Shoot

Insta GIFjes shoot

Part two 😎! Heb jij altijd al willen shinen met jouw eigen Insta GIFjes? Nu kan dat!

Dit wordt de 2e enige echte live GIFjes shoot!

Aftermovie van vorig jaar!

5 september in Eindhoven & 12 september in Utrecht!

Na een mega succesvolle en uitverkocht editie in september vorig jaar, komt de tweede editie!

De shoots vinden allebei plaats in het hart van de stad, waar jij een half uur kan reserveren om 5 persoonlijke GIFjes te laten maken! De locaties liggen binnen 15 minuten lopen vanaf een treinstation. Ook met de auto is het een eitje!

Ik zorg voor een professioneel greenscreen en professionele lampen. En ik ondersteun jou persoonlijk als GIFjes coach. Dit worden jouw beste GIFjes ooit!

GIFjes shoot reviews

Don’t believe me, believe them!

“De gifjes-shoot met Fleur kan ik in een paar woorden samenvatten: BEST THING EVER!

Fleur staat voor professionaliteit met een goede dosis enthousiasme en humor. Deze professionaliteit kwam niet alleen tot uiting in de mooie studio die ze had opgebouwd op de prachtige lokatie in hartje Utrecht. Ook aan de manier waarop ze je op je gemak stelde en met je meedacht, kon je zien dat ze weet wat ze doet. Ik had het gelijk door: dit is een echte pro! Uiteraard was er ook genoeg ruimte om lekker te kletsen en keihard te lachen, want met Fleur is het simpelweg altijd leuk!


Een paar dagen na de shoot ontving ik een filmpje met alle opties waaruit ik kon kiezen. En wauw, wat had Fleur hier al een hoop werk in gestoken en wat denkt ze goed met je mee. Ze snapte precies wat ik wilde met mijn gifjes, alsof ze mijn gedachten kon lezen. Het eindresultaat is dan ook echt top, ik ben er nog steeds super, superblij mee!


Dus, twijfel je nog of een gifjes-shoot wel iets voor jou is? Niet doen! Niet alleen is de shoot ontzettend leuk, je gifjes zijn echt een cadeautje. En let’s face it: iedere zelfrespecterende Instagrammer heeft natuurlijk gifjes van zichzelf nodig. Anders hoor je er niet bij … 😉 Dus stop met twijfelen en join the club!”

Claire Boldewijn

@claire_boldewijn

“Ik heb bij Fleur de GIFjes shoot gedaan omdat ik het idee om GIFjes te hebben te leuk vind en ze graag van mezelf wilde hebben! En zeg nu eerlijk: wie wil dat nu niet?


De shoot zelf was erg leuk om te doen. Naast dat ik zelf ook al wat ideeën had over welke GIFjes ik graag zou willen, kwam zij ook met goede suggesties. Fleur stelde mij meteen op mijn gemak en ik heb echt gelachen, want niets is te gek voor een GIFje 🙂


Ik heb al gezien wat Fleur nog meer in haar aanbod heeft zitten, dus ik ga zeker nog een keer terug naar deze expert!”

Marloes Lodder

@lets_get_loes

“Fleur had een superfijne, huiselijke set-up gemaakt met haar green-screen op locatie, waarbij ik mezelf ook nog kon zien in de spiegel.

Het is natuurlijk een super onnatuurlijke activiteit om voor zo’n scherm bewegingen te gaan maken zonder geluid, maar ik voelde me bij Fleur al snel relaxt genoeg om gekke dingen uit te proberen. En dat is te zien in mn GIFjes 😂.

Ik ging helemaal stuk toen ik de selectie zag hahah, heerlijk! En supersnel opgeleverd, dus helemaal top. Nogmaals bedankt Fleur!”

Eerst meer voorbeelden en reviews zien?

Stappenplan

  1. Je reserveert een tijdslot voor jouw voorkeurslocatie onderaan deze pagina. Ik stuur mega veel inspiratie naar jou op.
  2. Je accepteert de voorwaarden en betaalt de factuur. De reservering staat nu helemaal vast en niemand kan hem meer van je afnemen.
  3. Je komt langs op de mega gezellige GIFjes shoot dag.
  4. Ik help jou ter plekke met advies en een grote glimlach. Er is zelfs een spiegel of monitor aanwezig om je moves voor te oefenen.
  5. Ik stuur jou een persoonlijke selectie na de shoot. Je kan zelf kiezen welke GIFjes jij het leukst vindt.
  6. Deze GIFjes worden voor jou verwerkt en ontvang je binnen 30 werkdagen na de shoot. Daarbij krijg je alle benodigde uitleg om de GIFjes zelf up te loaden naar Instagram en WhatsApp!

Je kan namelijk zoveel bereiken met GIFjes, vooral ter versterking van je huidige branding, en je personal brand. Alles voor de Gram, baby!

@lobke_bijman

Dit GIFje is gemaakt tijdens de GIFjes shoot dag!

Neem je eigen props mee!

Ga helemaal los en bedenk wat bij jouw personal brand past. Alles is mogelijk, zolang het maar geen troep geeft of groen van kleur is ;).

Scoor nu je tickets voordat ze uitverkocht zijn!

Locatie Utrecht: Boothstraat 7 | Locatie Eindhoven: Kastanjelaan 400

tijdslot shoot voor 5 persoonlijke Gifjes
€300 249

Exclusief BTW

Een zelf gekozen tijdslot van een half uur.

Je krijgt binnen 30 werkdagen na de shoot jouw 5 persoonlijke GIFjes en alle benodigde uitleg voor het uploaden naar Giphy, Instagram en WhatsApp. Check de mail voor verdere voorwaarden.

Bij het aankopen ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Alle prijzen zijn exclusief BTW. Aanbod alleen bedoeld voor ondernemers.

Meer nodig? pick your topping!

Wil je toch meer GIFjes tijdens de shoot? Dat kan!

Extra persoonlijke GIFjes kan je aanvragen voor 39 euro excl. BTW per GIFje. Challenge! Hoeveel persoonlijke GIFjes kan jij opnemen tijdens de shoot? 😉

Reserveer meteen! Vol = vol!

Voor nu gaan de betalingen via de mail! Na het versturen van onderstaand formulier ontvang je zsm een mailtje van mij met de factuur en een betaalverzoek.

Krijg je geen mail terug binnen 24 uur of ontvang je een error? Mail mij naar info@strictlydesign.nl

0
Plekjes bezet!
0
plekken over in Eindhoven
0
Utrecht = Uitverkocht!

Meer inspiratie nodig?