GIFjes Shoot

GIFjes shoot

Persoonlijke GIFjes voor Instagram, WhatsApp, jouw website, e-mailhandtekening, TikTok, LinkedIn en nog veel meer kanalen. Kom langs tijdens dé GIFjes-shoots en versterk je branding op een moderne en strategische manier. Ik kan ook naar jou toekomen voor een privé GIFjes-shoot. 

Wil je eerst meer weten over mij? Volg mij dan hier op Instagram.

De volgende GIFjes-shoots staan op de planning! Koop onderaan deze pagina een ticket of schrijf je in op de wachtlijst voor 10% korting 🥳.

Shoots in 2023

Na het organiseren van 14 succesvolle GIFjes-shoots heb ik de smaak te pakken. Ik sta dit jaar ook op een aantal evenementen met een GIFjes-stent.

Tijdens een shoot kan jij een half uur reserveren om 5 persoonlijke GIFjes te laten maken. De volgende GIFjes-shoot staat nog niet ingepland. Je kan je wel inschrijven op de wachtlijst!

Ik zorg voor een professioneel greenscreen en professionele lampen. En ik ondersteun jou persoonlijk als GIFjes-coach. Dit worden jouw beste GIFjes ooit! Je kan je ook gratis inschrijven op de wachtlijst voor 10% korting.

GIFjes kan je o.a. gebruiken op:

Aftermovie van 10 februari!

GIFjes-shoot reviews

Don’t believe me, believe them!

“De gifjes-shoot met Fleur kan ik in een paar woorden samenvatten: BEST THING EVER!

Fleur staat voor professionaliteit met een goede dosis enthousiasme en humor. Deze professionaliteit kwam niet alleen tot uiting in de mooie studio die ze had opgebouwd op de prachtige lokatie in hartje Utrecht. Ook aan de manier waarop ze je op je gemak stelde en met je meedacht, kon je zien dat ze weet wat ze doet. Ik had het gelijk door: dit is een echte pro! Uiteraard was er ook genoeg ruimte om lekker te kletsen en keihard te lachen, want met Fleur is het simpelweg altijd leuk!

Dus, twijfel je nog of een gifjes-shoot wel iets voor jou is? Niet doen! Niet alleen is de shoot ontzettend leuk, je gifjes zijn echt een cadeautje. En let’s face it: iedere zelfrespecterende Instagrammer heeft natuurlijk gifjes van zichzelf nodig. Anders hoor je er niet bij … 😉 Dus stop met twijfelen en join the club!”

Esther Goedvolk

@dj_jemoeder

“Fleur ken ik via de Freelance Qommunity. Helemaal blij.
Onze samenwerking is geweldig, professioneel en informeel. Fleur is superbenaderbaar én gezellig.

Het resultaat is 10 hilarische GIF-jes. De fotoshoot in Utrecht was goed geregeld, genoeg tijd, toffe locatie in het centrum vlakbij CS.”

Claire Boldewijn

@claire_boldewijn

“Ik heb bij Fleur de GIFjes shoot gedaan omdat ik het idee om GIFjes te hebben te leuk vind en ze graag van mezelf wilde hebben! En zeg nu eerlijk: wie wil dat nu niet?

De shoot zelf was erg leuk om te doen. Naast dat ik zelf ook al wat ideeën had over welke GIFjes ik graag zou willen, kwam zij ook met goede suggesties. Fleur stelde mij meteen op mijn gemak en ik heb echt gelachen, want niets is te gek voor een GIFje 🙂

Ik heb al gezien wat Fleur nog meer in haar aanbod heeft zitten, dus ik ga zeker nog een keer terug naar deze expert!”

Eerst meer voorbeelden en reviews zien?

Stappenplan

 1. Je reserveert een tijdslot onderaan deze pagina & betaalt de factuur. De reservering staat nu helemaal vast!
 2. Wanneer de dag dichterbij komt stuur ik mega veel inspiratie naar jou op en een linkje om samen te sparren over de GIFjes.
 3. Je komt langs op de mega gezellige GIFjes shootdag! 🥳
 4. Ik help jou ter plekke met advies en een grote glimlach. Ik oefen alle choreografie samen met jou.
 5. Ik stuur je een persoonlijke selectie na de shoot. Je kan zelf kiezen welke GIFjes jij het leukst vindt.
 6. Deze GIFjes worden voor jou verwerkt en ontvang je binnen 30 werkdagen na de shoot. Daarbij krijg je een giga uploadhandleiding om de GIFjes zelf up te loaden naar Instagram, WhatsApp en nog veel meer kanalen!

Je kan namelijk zoveel bereiken met GIFjes, vooral ter versterking van je huidige branding, en je personal brand. Alles voor de Gram, baby!

Neem je eigen props mee!

Ga helemaal los en bedenk wat bij jouw personal brand past. Alles is mogelijk, zolang het maar geen troep geeft of groen van kleur is ;).

Shae rose gifjea
Amanda mind and beauty gifje
Boofotoo gifje
Zon in je copy gifje
Spotlight gifjes
Standaard ticket
199

Exclusief BTW

5 GIFjes binnen een kwartier. Een selectie met maximaal 10 opties die ik uitkies.
Geen brainstormsessie.

Wanneer je aan simpele GIFjes genoeg hebt!

premium ticket
350

Exclusief BTW

5 GIFjes binnen een half uur.
Een selectie met maximaal 50 opties. We kunnen dus heel veel opnemen en jij kiest de allerbeste uit. Inclusief brainstormsessie. Inclusief eventuele animaties over jouw GIFjes heen. Inclusief gecompliceerde GIFjes met green screen doek.

Extra persoonlijke GIFjes kan je na de shoot aanvragen voor 39 euro excl. BTW per stuk. Je krijgt binnen 30 werkdagen na de shoot jouw 5 persoonlijke GIFjes en alle benodigde uitleg voor het uploaden naar Giphy, Instagram en WhatsApp. Check de mail voor verdere voorwaarden. 

Bij het aankopen ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Alle prijzen zijn exclusief BTW. Aanbod alleen bedoeld voor ondernemers.

Waar ga ik de gifjes straks gebruiken?

Je ontvangt na de shoot een complete handleiding met hoe en waar je de GIFjes kan gebruiken.
Alvast nieuwsgierig? Check de gratis tutorials hieronder!

Koop nu je ticket! Vol = vol!

GIFjes-shoots op de planning:
Er staat nu even niks op de planning! Schrijf je hieronder in op de wachtlijst om up to date te blijven. Je krijgt dan 10% korting op je ticket en als eerst toegang tot de verkoop.

De GIFjes-stent staat wel op de volgende evenementen:
VA-congres, 7 september 2023

Wil je een GIFjes-stent (met mij 😄) op jouw evenement? Neem contact met mij op!

Na het reserveren van jouw tijdslot hieronder ontvang je direct een mail met een betaalverzoek en alle voorwaarden.
Na betaling ontvang je binnen 24 uur de factuur. Krijg je geen mail binnen of ontvang je een error? Mail mij naar info@strictlydesign.nl of app naar +31 499 226 005.

Kan je (nog) niet naar de GIFjes-shoot komen? Schrijf je in op de 'Ik-heb-interesse-lijst'!

Woon je niet in de buurt van deze locaties of komt de data jou niet uit? Schrijf je onderaan in op de wachtlijst. Dan krijg jij een update wanneer de verkoop van volgende edities van start gaan en krijg jij als eerst toegang + een mooie korting van 10% voor de volgende shoot. Gratis en zonder verplichtingen :).

Wil je wel meteen even sparren? Plan hier nu jouw gratis brainstormsessie in, ook als je geen ticket hebt gekocht.

De voordelen van GIFjes

 1. Aandacht trekken: Het gebruik van GIFs in Instagram Stories kan helpen om de aandacht van kijkers te trekken en je verhaal te laten opvallen tussen de concurrentie. Dit kan helpen om je verhaal op te laten vallen tussen alle andere verhalen op Instagram.

 2. Emoties overbrengen: Door bewegende afbeeldingen te gebruiken, zoals GIFs, kun je emoties uitdrukken die moeilijk te omschrijven zijn met alleen tekst. Dit kan de betrokkenheid van je kijkers vergroten.

 3. Interactiviteit bevorderen: GIFs kunnen mensen uitnodigen om deel te nemen aan een quiz, poll of een andere interactieve functie van Instagram stories. Dit kan helpen om de betrokkenheid van kijkers en engagement te vergroten.

 4. Personalisatie: Door een persoonlijke touch toe te voegen aan je verhaal, kun je een sterkere band opbouwen met je kijkers. Dit kan helpen om je merk te onderscheiden van anderen en een positief imago te creëren.

 5. Versterken van merkidentiteit: Door aangepaste GIF’s te maken die passen bij je merk, kun je je merkidentiteit versterken en het herkenbaarder maken voor je publiek. Dit kan helpen om je merk te onderscheiden van anderen en een consistente boodschap uit te dragen.

 

Meer inspiratie nodig?

Yesss jij staat op de wachtlijst! Wanneer er een nieuwe shoot gepland staat krijg jij als eerst alle info en een tof aanbod.

Tot dan!